Ø¯Ø±ÙÚ¯Û Ø¨Ø± Ø±ÙØ§ÛØªÛ ÙØ´ÙÙØ± Ø¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÙÛ Ø´ÛØ¹Ù (Ø±ÙØ§ÛØª Ø²Ø±Ù Ú¯ÙØ´Ø¯Ù Ø¹ÙÛ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙØ³ÙØ§Ù) - Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¯Ø± ÙØ¨ØØ« ÙØ¶Ø§ Ù Ø´ÙØ§Ø¯Ø§Øª ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÙÙØ§Ø¡ Ø´ÛØ¹Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ Ø±ÙØ§ÛØª ÛØ§ Ø¯Ø§Ø³ØªØ§Ù Ø²Ø±Ù Ú¯ÙØ´Ø¯Ù Ø¹ÙÛ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙØ³ÙØ§Ù Ø§Ø³Øª. Ù¾ÛØ¯Ø§ Ø´Ø¯Ù Ø²Ø±Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø± Ú©ÙÙÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù ØªÙØ³Ø· ÙØ±Ø¯Û Ø¯Ø± ÙØ¹Ø±Ø¶ ÙØ±ÙØ´ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ø¢Ù ØØ¶Ø±Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¶Û Ù Ø§ÙØ§ÙÙ Ø¯Ø¹ÙØ§ Ø¹ÙÛÙ Ø¢Ù Ø´Ø®Øµ Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø§ÙØ¯ Ø¨ÛÙÙ Ø¯Ø± Ø¬ÙØ³Ù Ø¯Ø§Ø¯Ú¯Ø§ÙØ Ø¯Ø§Ø³ØªØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø·ÙÙ ØªØ§Ø±ÛØ® ÙØ±Ø§ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û Ø¹Ø¸Ø§Ù Ø´ÛØ¹Ù Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØª Ø±Ø§ ÙØ³ØªÙØ¯ ÙÙÙÛ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ø¶ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØµØØª Ù Ø³ÙÙ Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØª Ù ÙÙØ¯ Ø¢Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø³ÙØ¯ Ù Ø¯ÙØ§ÙØªØ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØµØØª Ù Ø¬Ø¹ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ø§Ø³ØªØ§Ù Ø¯Ø³Øª ÛØ§ÙØªÙ Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø²ØªØ§Ø¨âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÙÛ Ù ØªØ§Ø«ÛØ±Ø§Øª ÙÙÙÛ Ø¯Ø§Ø³ØªØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ·Ø§ÙØ¨ ÙÙÙ Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø§Ø³Øª.