ÙØªÙØ§Û ÙØ¹ÛØ§Ø± Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù (ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø¯ÙØ¨Ø§Ø±Ù Ø¨Ù ÙÙÙÙÙ Ø§Ø¹ÙÙÛØª Ø¯Ø± ÙÙØ¸ÙÙÙ ÙÙÙ ØÚ©ÙÙØªÛ Ø´ÛØ¹Ù) - Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¬ Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡, Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Â«ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±ÛÂ» Ø¯Ø± ÙØ± ÙØ¸Ø§Ù ØÚ©ÙÙØªÛ Ø¨ÛâØªØ±Ø¯ÛØ¯ ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÚ©Ø±Û- ÙÙØ³ÙÛ Ø¢Ù ÙØ¸Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø± Ø¬ÙØ§ÙâØ¨ÛÙÛ Ø®Ø§Øµ Ø¢Ù ÙØ¸Ø§Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø± ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨Ø± ÙÙÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Ø Ø¯Ø± ÛÚ© Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø³ØªÙØ±Ø§Øª Ø´Ø±Ø¹Û ÙÙØ§Ú© ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±ÙØ¯ ØªØ§ Ø¢Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ±Ø¯Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ØØ¬ÛØª Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¶ÙÙ Ø¨ÛØ§Ù ÙØ®ØªØµØ±Û Ø§Ø² Ù¾ÛØ´ÛÙÙ ØªØ§Ø±ÛØ®Û Ø¨ØØ«Ø Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ØØªÙØ§ÙØ§Øª ÙØ®ØªÙÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØªÙØ§Û ÙØ¹ÛØ§Ø± Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÛÙ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø§ØØªÙØ§ÙØ§Øª Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªâØ§ÙØ¯ Ø§Ø²: ÙØªÙØ§Û ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Ø ÙØªÙØ§Û ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± Ø§ØØªÛØ§Ø·Ø ÙØªÙØ§Û ÙÙÛÙ Ø§Ø¹ÙÙØ ÙØ± ÙØªÙØ§Û ÙÙÙÛ Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø³ÛØ¯ÙâØ§ÛÙ Ú©Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛØ ÙØªÙØ§Û ÙÙÛÙ Ø§Ø¹ÙÙ Ø¨Ù ØØ¬ÛØª ÙØ²Ø¯ÛÚ©âØªØ± Ø§Ø³Øª. Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ø§ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø¨Ù ÙØ¹ÛØ§Ø±ÙØ§Û Â«Ø§Ø¹ÙÙÛØªÂ» Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø³ÛØ§Ø³Û Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø³ÛØ¯ÙâØ§ÛÙ Ú©Ù Ø¯Ø± ÛÚ© ØÚ©ÙÙØª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ÙÙÛÙ Ø§Ø¹ÙÙ ÙÙØ§Ù Â«ÙÙÛÙ ØØ§Ú©ÙÂ» Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø®Ø¨Ø±Ú¯Ø§Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø¹ÙÙÛØª Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¯Ø§Ø±Ù Ø§ÙÙØ± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÙØ§Ø²ÛÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ú¯ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ú¯Ø§Ù Ø¢Ø®Ø± Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙÙØ±Ø±Ù ÙÙÙØ Ø±ÙÛÙ ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙØªÙØ§Û ÙØ¹ÛØ§Ø± Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û ØªØ¨ÛÛÙ Ù ØªØ´Ø±ÛØ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ú©Ù ØÚ©Ù Ù ÙØªÙØ§Û ÙÙÛÙ ØØ§Ú©Ù ÛØ§ Ø¨ÙâØ·ÙØ± ÙØ³ØªÙÛÙ Ù ÛØ§ Ø¨Ø§ ÛÚ© ØªØÙÛÙ Ø«Ø§ÙÙÛÙ Ù Ø¨ÙâÙØ§Ø³Ø·Ù ØªÙÙÛØ¶Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙÙØ¯Ø±Ø¬ Ø§Ø³Øª (ØªÙÙÛØ¶ Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ³ Ø¯Ø± Ø§ØªØ®Ø§Ø° ÙØ± ÙØªÙØ§Û ÙÙÙÛ Ù ØªÙÙÛØ¶ Ø¨Ù ÙÙÙØ§Û Ø´ÙØ±Ø§Û ÙÚ¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¹ÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙÙÙÛ Ø®ÙÛØ´) ÙÙØ§Ú© ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ø¯Ø± Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ù ÙØ°Ø§ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ù ØØ¬ÛØª ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ ÙÙØ§ÛØªØ§Ù ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ØÚ©Ù ÙÙÛÙ ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³Øª.