Ø£Ø®Ø¨Ø§Ø±Û Ú©ÛØ³ØªØ - Ã˜Â²Ã˜Â±Ã™Â‚Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯ Ã˜Â§Ã™Â„ÃšÂ©Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛÚ¯Ø±Û ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ÙØ³ÙÚ©âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² Ø§ÙØ§ÛÙ ÙØ±Ù ÛØ§Ø²Ø¯Ù Ø±ÙØ§Ø¬ ÛØ§ÙØª Ù ØØ¯ÙØ¯ Ø¯Ù ÙØ±Ù Ø¬Ø±ÛØ§Ù ØºØ§ÙØ¨ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ØÙØ²ÙâÙØ§Û ÙÙÙÛ ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´Ø¯. Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙÙÙÛ Ù Ø§ØµÙÙ ÙÙÙÛØ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ÙØ¹Ø±ÙÛ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ù¾ÚÙÙØ´âÙØ§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø²ÙÛÙÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ ÙØ¹Ø±ÙÛ ÙÛØ³Øª Ú©Ø§ÙÙ ÙÙÙØ§Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ØªØ§Ú©ÙÙÙ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ÙØ¬ÙØ¯ ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÙØ·ÙÛ Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø² Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛÚ¯Ø±Û Ù ÙÙÚÙÛÙ Ø¹Ø¯Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙÙØ§Ú© Ø¨Ø±Ø§Û Ø´ÙØ§Ø®Øª ÙÙÙØ§Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙØµÙ Ú©ØªØ¨ ØªØ±Ø§Ø¬Ù Ø±Ø¬Ø§Ù Ù Ú©ØªØ§Ø¨ Ø´ÙØ§Ø³ÛØ Ø³Ø¹Û Ø¯Ø± ÙØ¹Ø±ÙÛ ÙÙÙØ§Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ¨ØªÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û Ø¨ÙØ¯Ù ÛØ§ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø´Ø®ØµÛØªâÙØ§ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ú©Ù Ø¨Ø§ ÙØ±Ø§Ø¬Ø¹Ù Ø¨Ù Ø¢Ø«Ø§Ø±Ø´Ø§Ù Ø³Ø¹Û Ø¯Ø± Ø±ÙØ¹ Ø§ÛÙ Ø§Ø¨ÙØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÛØ§Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³ÛâÙØ§Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ÙÙØªØ§Ø¯ ØªÙ Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙÛÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ÙØ¹Ø±ÙÛ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø¯ÙÙÛ Ø®ÙØ§ØµÙ Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª.