ÙÚ¯Ø§ÙÛ ÙÙ Ø¨Ù ÙÙÙÙÛ Ù Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ù Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ¯ Ø±ÙØ´âØ´ÙØ§Ø®ØªÛ Ø¢Ù - Ã˜Â¹Ã˜Â±Ã˜Â¨ Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã™Â„Ã˜ÂÃ›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¹ÛÛÙ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÙÙÙÛ Ù Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ù Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø¢ÙâÙØ§ ÙØµÙ Ø§ÙØ§ÙØ± Ù ÙÙØ§ÙÛâØ§ÙØ¯ Ù ÙÙ ÙØµÙ ØÚ©Ù Ù Ø¨ÛØ§Ù ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙØ®ØªØ§Ø± Ù Ø§ÙØªÛØ§Ø² Ø¢Ù Ø§Ø² Ø³Ø§ÛØ± ØªØ¹Ø§Ø±ÛÙØ Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙÙÙ Ø±ÙØ´âØ´ÙØ§Ø³Û Ù Ø³ÙØ¬ÙâÙØ§Û ØªØ´Ø®ÛØµ Ø§ÙØ§ÙØ± Ù ÙÙØ§ÙÛ ÙÙÙÙÛ Ø§Ø² Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª. ÙØ·Ø§Ø¨Ù ØªØ¹Ø±ÛÙâÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø§Ø² Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ù ÙÙÙÙÛØ Ø³ÙØ¬ÙâÙØ§Û ØªÙØ§ÛØ² Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙÛØ² ÙØ®ØªÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ø± Ù¾Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØªØºÛÛØ± Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§ Ù Ø±ÙØ´âØ´ÙØ§Ø³Û ÙÙÙÙÛ Ù Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ø§Ø² Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø³Ù ÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ¨Ø§ØØ« Ø§ØµÙÙÛ Ø´Ø¯Ù Ù ÙÙÛÙ ØªØºÛÛØ±Ø§Øª Ø¨Ø§Ø¹Ø« ÙÙØ¶ Ù Ø§Ø¨Ø±Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ±Ø§ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ØµÙ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ù ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ù ÙÙÙÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª ÙØ¹ÙØ§Û Ø«Ø§Ø¨ØªÛ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø³ÙØ¬Ù ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¢Ù ÙÙ ÙØ´Ø®Øµ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ ÙÙÛØ³ÙØ¯Ù ÙÙØ§Ù ØªØ¹Ø±ÛÙ Ù Ø³ÙØ¬Ù ÙØ§ÙØ¨Ù Ø´ÛØ® Ø¨ÙØªØ±ÛÙ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ù Ø³ÙØ¬Ù Ø¯Ø± Ø¨ØØ« ÙÙÙÙÛ Ù Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯Û Ø§Ø³Øª Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ØªØºÛÛØ±Ø§Øª Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØØªÙØ§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙØªÙØ§ÙØ§ Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ Ú©ÙØ¯.