Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¬ÙØª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¯Ø± ØµØØª Ù ÙØ³Ø§Ø¯ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„; Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â¹Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â…Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙÙ ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ Ø¨ØØ« Ø§Ø² ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¬ÙØª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¯Ø± ØµØØª ÛØ§ Ø¨Ø·ÙØ§Ù ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø¬ÙØª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¨Ù Ø¹ÙØª ØºØ§ÛÛ ÙØ¹Ø§ÙÙÙâØ§Û Ú¯ÙØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ù ØªØ¶ÛÛØ¹ ØÙ Ø§ÙÙØ§Ø³ ÛØ§ ØÙ Ø§ÙÙÙ ÙÛâØ§ÙØ¬Ø§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ Ø¬Ø¯Ø§Ø³Ø§Ø²Û ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¬ÙØ§Øª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ù ÙÛØ² ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¹ÙØ§ÙÛÙ ÙØµØ¯Û Ù ØºÛØ± ÙØµØ¯Û Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ Ø·Ø±ØÛ Ú©ÙÛ Ø§Ø² Ø¬ÙØ§Øª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ÙØµØ§Ø¯ÛÙ ÙØ®ØªÙÙ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¨Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¬ÙØª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØ´Ø®Øµ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¬ÙØª ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹Ø ØªÙÙØ§ ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªÛ Ú©Ù ØµØ±ÙØ§Ù ØªØ¶ÛÛØ¹ ØÙ Ø§ÙÙØ§Ø³ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ ØºÛØ± ÙØ§ÙØ° Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ØµØ¯Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Â«Ø§Ø¹Ø§ÙÙ Ø¨Ø± Ø§Ø«Ù Ù Ø¹Ø¯ÙØ§ÙÂ» Ù ÙÛØ² ÙØØ°ÙØ± Â«ÙØ§ ÙÙØ¹ ÙÙ ÛÙØµØ¯ Ù ÙØ§ ÙØµØ¯ ÙÙ ÛÙØ¹Â» Ø¨Ø§Ø·Ù ÙØ³ØªÙØ¯.