Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ Ø·ÙØ§Ù ÙØ¯Ø§Ø¹ Ø³ÙÛØ§Ù Ø¯Ø± ØÙÛØª Ø²ÙØ§Ù Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Û - Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â´Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø§Ø®ØªÙØ§ÙØ§Øª ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ù Ø´ÛØ¹ÙØ ÙØ¬ÙØ¨ Ø·ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Â«Ø·ÙØ§Ù ÙØ³Ø§Ø¡Â» Ø¯Ø± Ø§ÙØªÙØ§Û ÙÙØ§Ø³Ú© ØØ¬ Ù Ù¾ÛâØ¢ÙØ¯âÙØ§Û ØØ§ØµÙ Ø§Ø² Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÙ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¨Ø± Ø®ÙØ§Ù Ø´ÛØ¹ÙØ Ø¨Ø§ Ú©ÙØ§Ø± Ú¯Ø°Ø§Ø±Ø¯Ù Ø·ÙØ§Ù ÙØ³Ø§Ø¡Ø Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¨ Ø·ÙØ§Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¨Ù ÙØ§Ù Â«Ø·ÙØ§Ù ÙØ¯Ø§Ø¹Â» Ø±Ø§Û Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø± ÙÙØ´ Ø·ÙØ§Ù ÙØ¯Ø§Ø¹ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØÙÛØª Ø²ÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙØ²ÙÙâ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø²ÛÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø·ÙØ§Ù ÙØ³Ø§Ø¡ Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ù Ø¨ØØ« ÙØ´Ø³ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¬Ø³ØªØ¬Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙÛ Ù Ø¨Ø±Ø´ÙØ§Ø±Û ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø§Ø² Ø³ÙØª Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ù Ø§Ø¯ÙÙâ ÙÙÙÛ Ú©Ù ØªÙØ§Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙØØ¯Øª Ù ÛÚ¯Ø§ÙÚ¯Û Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø·ÙØ§Ù Ù ÛØ§ Ø¯Ø³Øª Ú©Ù Ú©ÙØ§ÛØª Ø¹ÙÙ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø Ù¾ÛÚ©Ø±Ù Ø§ØµÙÛ Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø± Ø±Ø§ Ø³Ø§ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙØ«ÙÙâ Ø§Ø³ØØ§Ù Ø¨Ù Ø¹ÙØ§Ø±Ø Ø³ÛØ±Ù ÙØªØ´Ø±Ø¹ÙØ ØªØ§Ø«ÛØ± ÙØ§Ù¾Ø°ÛØ±Û ØµØØª Ù ØªØ±ØªØ¨ Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø·ÙØ§Ù ÙØ³Ø§Ø¡ Ø§Ø² ÙØ§Ù Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¢Ù Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Ø§ÙØ²Ø§ÙØ ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø¨Ø¯Ø§ÙâÙØ§ Ø¯Ø³Øª ÛØ§Ø²ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª.