Ø³ÙÙ ÙÙØ±ÛÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ - Ã˜ÂºÃ™ÂÃ™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â† Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ›ÂŒ; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¢ÙØ§Ø± Ø±ÙØ²Ø§ÙØ²ÙÙ Ù Ø¨ÛâØØ¯ ÙØØµØ± ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ±ÛÙâÙØ§Û Ø³ÙÚ¯ÛÙ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§Ø³ØªØ·Ø§Ø¹Øª Ø²ÙØ¬ Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø³Øª Ù ÙØªÛØ¬ØªØ§Ù Ø¨Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ ÙÙØ±ÛÙ Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢Ø®Ø±Ø Ø·ÙØ§ÙØ Ø¹Ø¯ÙÙâØ§Û Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø³ÙØª ØªØ¹ÛÛÙ Ø³ÙÙÛ ÙØ´Ø®Øµ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙØ±ÛÙ Ú©Ø´Ø§ÙØ¯. Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø´Ø¯ÛÙ ØªØ§ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² ÙØªÙØ¯ÙØ§Ù ØªØ§ ÙØ¹Ø§ØµØ±Ø§ÙØ Ø¯Ø± Ù¾Û ÛØ§ÙØªÙ ÙØ¸Ø±ÛÙâØ§Û Ø§ØµÙØ Ø¨Ø±Ø§Û ØÙ Ø§ÛÙ Ú¯Ø±Ù Ø²ÙØ¯Ú¯Û Ø²ÙØ§Ø´ÙÛÛ Ø¨Ø±Ø¢ÛÛÙ. Ú¯Ø±ÚÙ Ø¢Ø±Ø§Û Ø§Ú©Ø«Ø± ÙÙÙØ§ ØØ§Ú©Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØ±ÛÙ Ø¨Ù ØªØ±Ø§Ø¶Û ÙØ§ÙØ¹ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø§ÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¨ÛÙ ÙÙÙØ§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ø³Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø§ÛÙ ØªØ±Ø§Ø¶Û Ø±Ø§ ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¬ÙÙ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ú©ÙØ§ÙØ´Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Û ÙÙØ¹Û Ø®Ø· ÙØ´Û Ø¯Ø± ÙÛØ²Ø§Ù Ø³ÙÙ ÙÙØ±ÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø¨ÙØªØ± Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± ØªØ¹ÛÛÙ ÙÛØ²Ø§Ù ÙÙØ±ÛÙØ Ø¬Ø§ÙØ¨ Ø´Ø±Ø¹ ÛØ¹ÙÛ ÙÙØ± Ø´Ø±Ø¹Û Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÙØ¨ Ø¹Ø±Ù ÛØ¹ÙÛ ÙÙØ± Ø¹Ø±ÙÛØ ÙÙØ¯Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø¯Ø± ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ±ÛÙØ Ø§Ø² ÙÛØ²Ø§Ù ÙÙØ±Ø§ÙØ³ÙÙ ØªØ¬Ø§ÙØ² ÙÚ©ÙÛÙ ØªØ§ Ø¶ÙÙ Ø±Ø¹Ø§ÛØª ØªÙÛØ¯ Ø´Ø±Ø¹ÛØ Ø¨Ù Ø¢ÙØª Ú©ÙÙÙÛ Ø¹ØµØ± ØØ§Ø¶Ø± ÛØ¹ÙÛ ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ±ÛÙâÙØ§Û ÙØ¬ÙÙÛ Ú©Ù ØºØ§ÙØ¨Ø§ ÙØ¯Ø±Øª Ø¨Ø± ØªØ³ÙÛÙ Ø¢Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¯Ø§ÙÙ ÙØ²ÙÛÙ.