Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¦Û Ø§Ø² ÙØ¬ØªÙØ¯ ÙØªÙÙÛ - Ã˜Â¹Ã™Â†Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ÛÛ Ø§Ø² ÙØ¬ØªÙØ¯ ÙØªÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ø¦ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØªÙØ§ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¨Ù ÚÙØ§Ø± ØªÙØ±ÛØ± Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø´ Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙÙØ¯ Ø¢Ù Ø¹Ø¯Ù Ø¨ÙØ§Û ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ØªØ¹ÙÛÙÛ Ø¨ÙØ¯ÙØ ÙØ³ØªØµØØ¨ ÙÙ ÙØ¬Ø¹ÙÙ Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø³Øª Ù ÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø± Ø´Ø±Ø¹Û Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø¨ Ø§ÙØªÙØ§Ø¯Ø§Øª Ø§Ø² Ú©ÙØ§ÛØª ØØ¯ÙØ« ÙØªÙØ§ Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙÙÛØ¯ Ù ØªÙØ¬ÛØ²Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ù ÙØÙ ØªØÙÙ Ø´Ú© Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø± Ø´Ø±Ø¹Û Ø¢Ù Ù ØÙÛÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ¶Ø§ÛØ§Û Ø´Ø±Ø¹Û Ø¯ÙØ§Ø¹ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø±ÙØ´ ØªØÙÛÙ ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø§ØµÙÙÛ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¦Û ÙØ¹ØªØ¨Ø± Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.