Ø¯Ø±Ø¢ÙØ¯Û Ø¨Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø²ÙØ§Ù ÙØ§ÙØ¹(Ø¨Ø§Ø²Ú¯Ø´Øª ÙÙÙÙØ¹ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø²ÙØ§Ù ÙØ§ÙØ¹) - Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â¢Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â±Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ù¾Ø±Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø¯Ø± ÙÙÙØ ÙØ§Ø¹Ø¯Û Ø²ÙØ§Ù ÙØ§ÙØ¹ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Â«Ø§Ø°Ø§ Ø²Ø§ÙÙ Ø§ÙÙØ§ÙØ¹Ù Ø¹Ø§Ø¯Ù Ø§ÙÙÙÙÙØ¹ÙÂ» Ø§Ø² Ø¢Ù ØªØ¹Ø¨ÛØ± ÙÛâØ´ÙØ¯. Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ± Ø´Ø±Ø¹Û Ø«ÙØ±Ø§Øª ÙÙÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ ÙØ§ÙØ¹ Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ± Ø´Ø±Ø¹Û ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø² ÙÙÙØ° ØÚ©Ù Ø§ÙÙÙÛ Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙÙØ¬Ø¨ ØªÙØ¬ÙØ² Ù ÙØ¹ÙÛØª ØÚ©ÙÛ Ø«Ø§ÙÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Û Ø²ÙØ§Ù ÙØ§ÙØ¹Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØÛØ·Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù ÙØ¹ÙØ§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± ØÚ©ÙÛ ÙØ¶Ø¹Û ÛØ§ ØªÚ©ÙÛÙÛ Ø¨Ù Ø®Ø§Ø·Ø± ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ§ÙØ¹ÛØ ØºÛØ± ÙØ§ÙØ° Ú¯Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø·Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø¢Ù ÙØ§ÙØ¹Ø ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙÙÛÙ ØºÛØ± ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ú¯Ø´ØªÙ Ù ØÚ©Ù Ø§ÙÙÛÙ Ø¯ÙØ¨Ø§Ø±Ù Ø¯Ø± ØÙ ÙÚ©ÙÙ ÙØ§ÙØ° ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. ÙØªØ£Ø³ÙØ§ÙÙ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹ÙÛ Ø±ØºÙ Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙØ±Ø§ÙØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ØÛØ·Û Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø«Ø§ÙÙÛÙ Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù ØÚ©ÙÙØªÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙØ±Ø§ÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙÙÙÛØ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ³ØªÙÙ ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ù ØØ¯ÙØ¯ Ù Ø«ØºÙØ± Ù Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· Ø§Ø¬Ø±Ø§ ÛØ§ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø´Ø§ÙØ¯ Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙØ§Ø¯Ø±Ø³Øª Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ÙØªÙÙ ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÛÙ. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± Ø±ÙØ´Ù Ø´Ø¯Ù Ø¬ÙØ§ÙØ¨ Ø§ÙØ±Ø Ø¨Ø§ Ø±ÙØ´Û ØªÙØµÛÙÛ- ØªØÙÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø± Ú¯Ø±Ø¯Ø¢ÙØ±Û Ø§Ø·ÙØ§Ø¹Ø§Øª Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ù Ø§ÙØ³ÙØ§Ø¯ÛØ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ù ØªØ¹Ø±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ù Ø¬Ø§ÙØ¹ ÙØ§ÙØ¹ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ù ØªÙØ§ÙØª Ø¢Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙØ´Ø§Ø¨Ù ÙØ¸ÛØ± Ø±Ø§ÙØ¹Ø ÙØ§Ø·Ø¹Ø Ù Ø¹Ø°Ø± Ø¨ÛØ§Ù Ú¯Ø´ØªÙ Ù Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ù ÙÙØ§ÛØ³Û Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙØ´Ø§Ø¨Ù ÛØ§ ÙØ±ØªØ¨Ø· ÙØ¸ÛØ± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Â«Ø§ÙØ¶Ø±ÙØ±Ø§Øª ØªØ¨ÛØ Ø§ÙÙØØ¸ÙØ±Ø§ØªÂ»Ø Â«Ø§ÙØ¶Ø±ÙØ±Ø© ØªÙØ¯Ø± Ø¨ÙØ¯Ø±ÙØ§Â»Ø Â«ÙØ§Ø¬Ø§Ø² ÙØ¹Ø°Ø± Ø¨Ø·Ù Ø¨Ø²ÙØ§ÙÙÂ» ÙÂ«Ø§ÙØ³Ø§ÙØ· ÙØ§ÛØ¹ÙØ¯Â» Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÚÙÛÙ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù (ÙØ¸ÛØ± ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· Ù Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØªØ Ø¯ÙÛÙ Ø¹ÙÙÛ Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§)Ø Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ù ÙØ§ÙÛØª ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ ÙÙÙ Ø´Ø±Ø· Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¬Ø±Ø§ ÛØ§ ØØ¬ÛØª Ø¢Ù ØªØ±Ø³ÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.