Ø¯Ø± Ø¢ÙØ¯Û Ø¨Ø± ØªØ·Ø¨ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚ Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛ Ú©Ù Ú©ÙØªØ± Ø¨Ø¯Ø§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø§Ø³Øª. ØªØ·Ø¨ÛÙ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± Ø§ØØ±Ø§Ø² Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØµÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø±Ú© Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø±Ø§ ÙÙØ¯ÙØ± Ø¨Ø´Ø± ÙØ¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙØ¨ØªÙÛ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§Ø² ÙÙÛÙ Ø±Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ÙØ³Ø§ÛÙ ÙÙÙÛ Ù ØªÙØ³Ø¹Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙÙØ±Ø¯ ØªØ±Ø¯ÛØ¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ú©Ø´Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø¯Ø± Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø§ÙÙ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª ÙÙÙÙÙÛ ÙØ§ÙØ¹Û Ù Ø¹ÛÙÛ Ø§Ø³Øª Ù ØØ§Ú©Û Ø§Ø² ØÙÛÙØªÛ Ø¯Ø± Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø³Øª Ù ÙØ§ÙÙØ¯ Ø¹ÙØ§Ø¦Ù Ø±Ø§ÙÙÙØ§ÛÛ Ù Ø±Ø§ÙÙØ¯Ú¯Û ÙÛØ³Øª Ú©Ù ØÙÛÙØª Ø¢Ù Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÙÙ Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¯ÙÙ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙØ±Ø¢ÙÛ Ù Ø±ÙØ§ÛÛ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ù ÚÙØ§Ø± Ø¯ÙÛÙ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø´ÙØ§Ø®Øª Ø¢Ù Ø¨Ù ÙÙÙ Ø¨Ø´Ø± Ø§Ø±Ø¬Ø§Ø¹ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.