Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ¬ÛÙØª Ù Ø´Ø¨Ú©Û Ø±ÙØ§Ø¨Ø· ÙÙÙÙÙÛ Ø¢Ù - Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â²Ã™Â‡Ã˜Â±Ã˜Â§ Ã˜Â³Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜Âª; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ§ÙÛ Ù¾ÛØ´âØ±ÙØ Ø¨Ù ØªÙÙÛØ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ¬ÛÙØª Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙÛ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ÙØ§ÙÛÙÙ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¯Ø± Ø¢Ù Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ Ø¬ÙØ¹âØ¢ÙØ±Û Ù Ø§ÙØ¶Ø¨Ø§Ø· Ø¨Ø®Ø´ÛØ¯Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ØØ« Ù¾Ø±Ø§Ú©ÙØ¯Û ÙØ±ØªØ¨Ø·Ø Ú©Ø§Ø³ØªÛ Ø¬Ø³ØªØ§Ø±ÙØ§Û Ø§ÙØ¬Ø§ÙâÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø§ØµÙÙÛ Ù¾ÛØ´ÛÙ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø´ÙØ¯. ÙØÙØ± ÙØ®Ø³Øª Ø¨ØØ«Ø Ø¨Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ¬ÛÙØª Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø§ØªÙØ®Ø§Ø° Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ÙÙØ§ÛØ³ÙâØ§ÛØ Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØ¬Ø§ ÙØ³Ø¨Øª Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¨Ø§ Â«Ø³ÛØ±Û Ø¹ÙÙØ§Â» Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ Ø¯ÙØ§ÙÛ Ø³ÙØ¬ÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙØÙØ± Ø¯ÙÙ Ø¨ØØ«Ø Ø¹ÙØ¯ÙâØ¯Ø§Ø± ØªØ¨ÛÛÙ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù Ø³Ø§ÛØ± Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø§Ø³Øª. ÙÙÛØ³ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØ¬Ø§Ø Ø¶ÙÙ Ø¨ØØ« Ø§Ø² Ø±Ø§Ø¨Ø·Û Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¨Ø§ ØªØ£Ø³ÛØ³Ø§Øª ÙØ´Ø§Ø¨ÙÛ âÚÙÙ Â«Ø³ÙÙØªÂ»Ø Â«Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹Â» Ù Â«Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø²Â»Ø ÙÙÙØ¹ÛÙØª Ø¯ÙØ§ÙÛ Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâØ¯ÙÙØ¯. Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ø· ÙÙØ¶Ø¹ ÙÙØ§ÙÙ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø¯Ø± ØØ¬ÛÙØª Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ù ØªØÙÛÙ Ø¢Ù Ø°ÛÙ Ø³ÙÙØª ÙÙÙÛ Ù ÙØ¹ÙÛØ ØªÙØ¯ÙÙ Ø¯ÙØ§ÙÛ Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¨Ø± Â«Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹Â»Ø ØªØÙÛÙ Ø¹ÛÙÛ Â«Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÛ Â«Ø³ÛØ±Û ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙÂ» Ù Ø¨Ø±ØªØ±Û Ø¢Ù Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ ØØ¬ÛÙØªØ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¯Ø³ØªØ§ÙØ±Ø¯ÙØ§Û Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø§Ø³Øª.