Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØªØ§Ø«ÛØ± Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù Ø±Ø§ÙâÙØ§Û Ú©ÙØªØ±Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ© ÙÙØ³ÙÛ Ù Ø¹ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â¢Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â°Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã™Â…Ã›ÂŒÃ™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙÙÙÛ Ø¯Ø±Ø³Øª ÛØ§ ÙØ·ÙÙØ¨Ø Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¯ØºØ¯ØºÙâÙØ§Û ÙØ± ÙÙØ³Ø± ÛØ§ ÙØ¸Ø±ÛÛ ØªÙØ³ÛØ±Û Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÙÙØ±Û Ú©Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ§ÙØ¹Û Ø¬Ø¯Û Ø¯Ø± Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙÙ ØªÙÙÛ Ø´Ø¯ÙØ Ø¯Ø®Ø§ÙØª Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ú©Ù Ù¾ÚÙÙØ´Û ØªÙØµÛÙÛ Ù ØªØÙÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø± Ú¯Ø±Ø¯Ø¢ÙØ±Û Ø§Ø·ÙØ§Ø¹Ø§Øª Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ù Ø§Ø³ÙØ§Ø¯Û Ø§Ø³ØªØ Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ§ÙÛØª Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ù ÙÛØ² ØªØ£Ø«ÛØ± Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ÙØ®Ù ÛØ§ Ø¶Ø±ÙØ±Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø§Ø² ÙÚ¯Ø§Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙÙØ¯Ø§Ù ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ© ÙÙØ³ÙÛ Ù Ø¹ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ¸ÛØ± ØªÙØ³ÛØ± Ù Ø§ØµÙÙ ÙÙÙØ Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ Ù ØªØÙÛÙ Ø±Ø§ÙâÙØ§Û Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙÙ Ø¬ÙØª Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û ÛØ§ Ú©ÙØªØ±Ù Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶âÙØ§ Ù ÙÛØ²Ø§Ù ÙÙÙÙÛØª ÙØ± Ø¹ÙÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ÙØ´Ø§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ ÙØ²Ø§ÛØ§Û Ø±ÙØ´ ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ©Û ÙØ¸ÛØ± Ú¯Ø´ÙØ¯Ú¯ÛØ Ø¯ÛØ§ÙÚ©ØªÛÚ© Ù Ø¯ÙØ± ÙØ±ÙÙÙØªÛÚ©Û Ø¯Ø± Ú©ÙØ§Ø± ÙØ²Ø§ÛØ§Û Ø±ÙØ´ Ø§ØµÙÙÛ-ØªÙØ³ÛØ±Û Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¸ÙÙØ± ÙÙØ¹Û Ù ÙØµØ¯ Ø¸Ø§ÙØ±Û Ù ÙØ±Ø§ÛÙ Ù Ø´ÙØ§ÙØ¯ Ø¹Ø§ÙÙâØ§Û ÙÙÚÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙÙØ¸ÛÙ Ø§Ø² ÛÚ© Ø³Ù Ù ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØµÙØ§ØÛØªâÙØ§Û Ø±ÙØÛ Ù Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ ÙÙØ³Ø± Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ§ÛØµ ÙØ± ÛÚ© Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø±ÙØ´ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø·Ø±Ù Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ù ØªØ¹Ø§ÙÙ ÙÚ©ÙÙ Ú¯ÙÙÙâØ§Û ÙÛØ§Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø¹ÙÙ Ø¨Ø±ÙØ±Ø§Ø± Ø³Ø§Ø²Ø¯.