Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø¨ÙâØ§Ø¯Ø±ÛØ³ - Ã˜Â¨Ã˜Â®Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™ÂˆÃ˜Â´; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø³Ø§Ø³ÛâØªØ±ÛÙ ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§Ø¨ÙâØ§Ø¯Ø±ÛØ³ Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ ÙÙØ¬Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¢Ø±Ø§ Ù Ø´ÛÙÙ ÙÙØ§ÙØª ÙÛØ ÙØªÙØ§ÙØª Ø§Ø² Ø¢Ø±Ø§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÙÙØ§ Ø´ÙØ¯ Ù ØØªÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø§Ø² Ø´Ø°ÙØ° Ù ÙØ¯Ø±Øª Ø³Ø± Ø¯Ø±Ø¢ÙØ±Ø¯. ÙÛ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ø±Ø§ Ú©Ù Ø¨Ù ØØ¯ ØªÙØ§ØªØ± ÙØ±Ø³Ø¯ ÛØ§ ÙØ¬Ø±Ø¯ Ø§Ø² ÙØ±Ø§Ø¦Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØØ¬Øª ÙÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯Ø Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ú©Ù Ø§ÛÙâÚ¯ÙÙÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¹ÙÙ Ø¢ÙØ± ÙÛØ³ØªÙØ¯. ÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ¨ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¬Ø²Ø¡ Ø¶Ø±ÙØ±ÛØ§Øª ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙØ¨ÙØ§ ÙÙØ¬Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¨Ø±Ø®Û Ø¹ÙÙ ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø§ÙÙ Ø¨ÛØª Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø§Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¯ÙÙØ¯. ÙÛÚ©Ù Ø·Ø¨Ù ØªØÙÛÙØ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¨Øª ØµØÛØ ÙÛØ³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ Ø§Ø¨ÙâØ§Ø¯Ø±ÛØ³ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø®Ø¨Ø± ÙØªÙØ§ØªØ± Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¢ØØ§Ø¯Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛâØªÙØ§Ù Ú¯ÙØª Ø¯Ø± ÙÚ¯Ø§Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¨Ù Ø¯Ù ÙØ³ÙØ ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯Û Ú©Ù Ø§Ø¯ÙÙÙâ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙØ¤ÛØ¯ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. ÚÙÛÙ Ø®Ø¨Ø±Û ÙØ·Ø¹âØ¢ÙØ± Ø§Ø³Øª Ù ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù Ø¹ÙÙ ÙÙÙØ¯ Ù Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯Û Ú©Ù Ø¨Ø¯ÙÙ ÙØ¤ÛØ¯ Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù Ø¹ÙÙ ÙÙÙØ¯Ø ÙØ±ÚÙØ¯ Ú©Ù Ø±Ø§ÙÛ Ø¢Ù Ø«ÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. ÙØªÛØ¬Ù Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø·Ø¨Ù ÙØ¨ÙØ§Û Ø§ÛØ´Ø§ÙØ ØµØØª Ù Ø³ÙÙ Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± Ø¹Ø±Ø¶Ù Ø¨Ù Ø³Ø§ÛØ± Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø³ÙØ¬ÛØ¯.