Ù¾ÚÙÙØ´Û ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Â«Ø¹ÙÛ Ø§ÙÛØ¯Â» Ù Â«Ø§ÙØ®Ø±Ø§Ø¬Â» Ù ØªØ¨Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³Û Ø³ÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛÛ Ø¢ÙâÙØ§ (Â«Ø¹ÙÛ Ø§ÙÛØ¯ ÙØ§ Ø£Ø®Ø°Øª ØØªÛ ØªØ¤Ø¯ÛÙÂ» Ù Â«Ø§ÙØ®Ø±Ø§Ø¬ Ø¨Ø§ÙØ¶ÙØ§ÙÂ») - Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â, Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³ØªÙØ¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛ Ú¯Ø§Ù Ø±ÙØ§ÛØªÛ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªâÙØ§Û ÙØªÙØ§ÙØª Ù Ú¯Ø§Ù Ø´ÛØ¹ÙâØªØ¨Ø§Ø±Ø Ú¯Ø§Ù Ø³ÙÛâØªØ¨Ø§Ø± Ù Ú¯Ø§Ù ÙØ´ØªØ±Ú© Ø¨ÛÙ Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø³ÙÛ Ø§Ø³Øª. ÙÙØ§ÙÙ Ù¾ÛØ´âØ±ÙØ Ø¨Ø§ Ø¨ÛØ§Ù Ú©ÙØªØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Â«Ø¹ÙÛ Ø§ÙÛØ¯Â» Ù Â«Ø®Ø±Ø§Ø¬Â»Ø Â«Ø¯ÙØ§ÙØª Ø³ÙØ¬ÛÂ» Ù Â«ØªØ¨Ø§Ø±Ø´ÙØ§Ø³ÛÂ» ØØ¯ÛØ« Â«Ø¹ÙÙÙÛ Ø§ÙÛØ¯Ù ÙÙØ§ Ø£Ø®ÙØ°ÙØªÙ ØÙØªÙÙÛ ØªÙØ¤Ø¯ÙÙÛÙÙÂ» Ù Â«Ø§ÙØ®Ø±Ø§Ø¬ Ø¨Ø§ÙØ¶ÙØ§ÙÂ» Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± ÙØ±ÛÙÛÙØ Ø¨Ù Ø¬Ø³ØªØ¬Ù Ù ØªØÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØªØ¨Ø§Ø± Ø§ÛÙ Ø¯Ù ØØ¯ÛØ« ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø³ÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Ø¹ÙÛ Ø§ÙÛØ¯ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¹ÙØ¯ ØµØÛØØ ÙÙØ§ÙØ¹ ÙØ³ØªÙÙØ§Øª Ù ØºÛØ± ÙØ³ØªÙÙØ§ØªÙ Ø¹ÙØ¯ ÙØ§Ø³Ø¯ Ù ØºØµØ¨ Ø¬Ø§Ø±Û ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Ø®Ø±Ø§Ø¬ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¹ÙØ¯ ÙØ§Ø³Ø¯ Ù ØºØµØ¨ Ø¬Ø§Ø±Û ÙÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯. Ø§Ø² Ø´ÛØ¹Ù Ø§Ø¨Ù ØÙØ²Ù Ù Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø§Ø¨ÙØÙÛÙÙ Ù Ø§Ø¨Ù ÛÙØ³Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Ø®Ø±Ø§Ø¬ Ø±Ø§ Ø´Ø§ÙÙ Ø¹ÙØ¯ ÙØ§Ø³Ø¯ Ù ØºØµØ¨ ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù Ø¶ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø§ ÙØ´ØªØ±Ú© ÙÙØ¸Û Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨ÛÙ Ø¯Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø§ ØªØ¨Ø§ÛÙ ÙÛâÙ¾ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ØØ¯ÛØ« Â«Ø¹ÙÙÙÛ Ø§ÙÛØ¯Ù ÙÙØ§ Ø£Ø®ÙØ°ÙØªÙ ØÙØªÙÙÛ ØªÙØ¤Ø¯ÙÙÛÙÙÂ» Ù Â«Ø§ÙØ®Ø±Ø§Ø¬ Ø¨Ø§ÙØ¶ÙØ§ÙÂ» Ø±Ø§ ÙÙÚÙÙ ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù Ø³ÙÛâØªØ¨Ø§Ø± ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ø© Ø²ÙØ§Ù ÙØ±ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ØØ¯ÛØ« Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙÛ Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø§ÙÚ¯ÛØ²Ø© Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¢ÙØ Ø¹ÙØ¯ÙâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø±ÙØ§ÛÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© Â«Ø¹ÙÛ Ø§ÙÛØ¯Â» Ù Â«Ø®Ø±Ø§Ø¬Â» Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Ù ÙØ§Ú©Ø§Ø±Ø¢ÙØ¯ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ Ù ÙÙØ· Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ØªØ£ÛÛØ¯ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø§ÙÚ¯Ø§Ø´Øª.