Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØÚ©Ù ÙÙÙÛ ØØ±ÙØª ØÙØ¸ Ú©ØªØ¨ Ø¶ÙØ§Ù - ÃšÂ©Ã˜Â´Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã˜Â², Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø§Ø² Ú¯Ø°Ø´ØªÙ ØªØ§ Ø§Ú©ÙÙÙ Ø¨Ù ØÚ©Ù ØØ±ÙØª Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ØÙØ¸ Ø¨Ø±Ø®Û Ú©ØªØ¨ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ Ø¨Ù Â«Ú©ØªØ¨ Ø¶ÙØ§ÙÂ» ØªØ¹Ø¨ÛØ± ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙØ±ÚÙØ¯ ØªØ¹Ø±ÛÙ Ø¶ÙØ§Ù (Ù ÙØ¯Ø§ÛØª) Ù Ø§Ø¶ÙØ§Ù (Ù Ø§ÙØªØ¯Ø§Ø¡) Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ù ÙÙÙØ§ ÚÙØ¯Ø§Ù Ø±ÙØ´Ù ÙÛØ³Øª Ø§ÙØ§ ÙÙØªÛ Ø§Ø² ØØ±ÙØª ØÙØ¸ (Ø§Ø² ØªÙÙ) Ø³Ø®Ù ÙÛâÚ¯ÙÛÙØ¯ ÙØ±Ø§Ø¯Ø´Ø§Ù Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ (Ù Ø§Ø·ÙØ§Ø¹) Ø§Ø² Ø³Ø§ÛØ± Ø§ÙÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø¯ÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµ Ø¢ÙØ±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ ÙÛØ² Ø¨Ø§ Ø®ÙØ· Ø¨ÛÙ Ø¯Ù ÙÙØ§Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ (Ù Ø§Ø·ÙØ§Ø¹) Ù ÙÙØ§Ù Ø§ØªØ¨Ø§Ø¹Ø Ú¯ÙÛØ§ ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÛØ´âÙØ±Ø¶ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨ÛÙ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ (Ù Ø§Ø·ÙØ§Ø¹) Ø¨Ø§ Ø§ØªØ¨Ø§Ø¹Ø ÙÙØ§Ø²ÙÙ Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¬ÙÙÛ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´ÙØ¯ ÙØ·Ø¹Ø§Ù Ø¬ÙÙÛ Ø§ØªØ¨Ø§Ø¹ ÙÛØ² Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø´Ø¯. ÙØªÛØ¬Ù Ø§ÛÙÚ©Ù Ø§ÙÙØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø§Ø¯Ø¹Ø§ Ø´Ø¯Ù ÙÙÚ¯Û ÙØ§ØµØ± Ø§Ø² Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØÚ©ÙÛ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø± Ø«Ø§ÙÛ Ø®ÙØ· Ø¯Ù ÙÙØ§ÙØ Ø¬Ø§ÛØ² ÙÛØ³Øª ÚØ±Ø§Ú©Ù ØµØ±Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ ÙÙØ¬Ø± Ø¨Ù Ø§ØªØ¨Ø§Ø¹ ÙÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø¨ÛÙ Ø¢ÙâÙØ§ ÙÛÚâÚ¯ÙÙÙ ÙÙØ§Ø²ÙÙâØ§Û ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÙØ§ÛØª Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ú©ØªØ§Ø¨Û ÚÙÙ ÙØ±Ø¢Ù Ú©Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÙÛ Ø®ÙØ¯ ÙØ¬ÙØ¹ Ø§ÙØ§ÙÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§ÙØªØ®Ø§Ø¨ ÙÙÙ Ø§ØØ³Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ØªØ¨Ø§Ø¹ Ø±Ø§ ÙÙ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ®ØªÙÙ Ø¨Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ø§ÙØ³Ø§Ù Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ù ÙÛÚ Ø§Ú©Ø±Ø§ÙÛ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø±Ø§ Ø±ÙØ§ ÙØ¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø§Ø² Ø·Ø±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ ÙÙÙ Ø§ØØ³Ù (ÙÙÙ Ø®Ø¯Ø§) Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ÙÙÙ ÙØ¹ÛØ§Ø±Ø Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨ØØ« Ø§Ø² Ø§ØªÙØ§Ù Ú©ØªØ§Ø¨ ÛØ§ ÙÙÙÙØ¹ÛØª Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ ÙÙÙÛØ Ø¨ÛâÙØ¹ÙØ§Ø³Øª.