Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± ÙØ§ÙÛØª Â«Ø§ØµÙ ÙÙØØ±ÙØ²Â» Ø¨Ø§ ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ùâ ÙØÙÙ ÙØ§Ø¦ÛÙÛ Ù Ø´ÙÛØ¯ ØµØ¯Ø± - Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â, Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã˜Â®Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â¬Ã˜ÂªÃ˜Â¨Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú¯Ø±ÚÙ Ø¹ÙØ§ÙÙ ØÙÛ Ù Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û Ø¨Ù Ø®ØµÙØµÛØª Ø§ØØ±Ø§Ø² Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø ÙÙÛ ØªÙÙÛØ Ø¢Ù Ø§Ø² Ø§Ø¨ØªÚ©Ø§Ø±Ø§Øª ÙÛØ±Ø²Ø§Û ÙØ§Ø¦ÛÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÛ Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù Â«ÙØØ±Ø² Ù ØºÛØ± ÙØØ±Ø²Â» ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯. Â«Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø²Â» ÙØ¸ÛÙÙ Ø¹ÙÙÛ ÙÚ©ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ ÙØ¸Ø± Ø¨Ù ÙØ§ÙØ¹ ØªØ¹ÛÛÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯Ø ÙØ§ÙÙØ¯: Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨Ø Ø§ØµÙ ØµØØª Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ø© ÙØ±Ø§Øº Ù ØªØ¬Ø§ÙØ²Ø Ø§ÙØ§ Ø§Ú¯Ø± ÙØ§ÙØ¹ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ ÙØ´ÙØ¯ Â«Ø§ØµÙ ØºÛØ±ÙØØ±Ø²Â» ÙØ§ÙÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯Ø ÙØ§ÙÙØ¯: Ø¨Ø±Ø§Ø¦Øª Ù ØªØ®ÛÛØ±. ÙØÙÙ ÙØ§Ø¦ÛÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§ØµÙÙ ÙØØ±Ø²Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³ØªØ Ø§ØµÙÛ Ú©Ù Ø§ÙØ± ÙØ´Ú©ÙÚ© Ø±Ø§ Ø¨ÙâÙÙØ²ÙÙ ÙØ§ÙØ¹ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâØ¯ÙØ¯Ø Ø§ØµÙ ØªÙØ²ÛÙÛ Ø§Ø³ØªØ ÙØ§ÙÙØ¯: Ø§ØµØ§ÙØª Ø·ÙØ§Ø±Øª Ù Ø§ØµØ§ÙØª ØÙÛØª Ù ÙÙÚ¯Ø§ÙÛ Ú©Ù ÙØ§ÙÙØ¯ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨Ø Ø´Ú© Ù Ø§ØØªÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¨ÙâÙÙØ²ÙÙ ÛÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâØ¯ÙØ¯Ø Ø¢Ù Ø§ØµÙØ Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø² Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø¨Ù ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØÙÙ ÙØ§Ø¦ÛÙÛ ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª ÙØÙÙ Ø®ÙØ¦Û Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø´ÙÛØ¯ ØµØ¯Ø± ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø´ÙÛØ¯ ØµØ¯Ø± Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø² ÙØ§Ø¦ÛÙÛ Ø±Ø§ ÙÙÛâÙ¾Ø°ÛØ±Ø¯ Ù Ø§ÛÙ Ø§ØµØ·ÙØ§Ø Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø¨ÙâÚ©Ø§Ø± ÙÛâØ¨Ø±Ø¯. Ø§Ù Ú©Ù ØªÙØ§ÛØ² ÙÛØ§Ù Ø§ØµÙÙ Ù ØØ¬ÛØª Ø§ÙØ§Ø±Ø§Øª Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø¨Ù ØªÙØ§ÙØª Ø¯Ø± ÙÙØ§Ú© Ø¬Ø¹Ù Ø¢ÙâÙØ§ ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯Ø Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø² Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø¨Ù ÙÙÛÙ Ø´Ú©Ù ØªÙØ³ÛØ± ÙÛâÚ©ÙØ¯. ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø«ÙØ±Û Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø²Ø ØªÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø¨Ø± Ø§ØµÙ ØºÛØ± ÙØØ±Ø² Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø§Ø³Øª. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø¨ÛØ§Ù ØªÙØ§ÛØ² Ø§ØµÙÙ Ù Ø§ÙØ§Ø±Ø§Øª Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ§Ø¦ÛÙÛ Ù Ø´ÙÛØ¯ ØµØ¯Ø± Ø¯Ø± Ù¾Û ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ§ÙÛØª Â«Ø§ØµÙ ÙÙØØ±ÙØ²Â» Ù Ø«ÙØ±Û Ø¢Ù Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙÙØ¯ Ø§ØµÙÙÛ ÙØ³ØªÙØ¯.