Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø²ÛÙ ÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¬Ø±ÙâØ²Ø¯Ø§ÛÛ Ø§Ø² Ø§ØªØ§ÙØ§Ø²Û ØºÛØ± ÙØ¹Ø§Ù - Ã™Â†Ã˜Â¸Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜ÂªÃ™ÂˆÃšÂ©Ã™Â„Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ˜Â¯; Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â®Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â´ÃšÂ©Ã›ÂŒÃ˜Â¨Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø¨ØªÙØ§ Ø¨Ù Ø¨ÛÙØ§Ø±ÛâÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¹ÙÙ Ù¾Ø²Ø´Ú©Û ØªØ§ Ú©ÙÙÙ Ø¨Ù Ø¯Ø±ÙØ§Ù ÙØ·Ø¹Û Ø¢ÙâÙØ§ ÙÙÙÙ ÙÚ¯Ø±Ø¯ÛØ¯ÙØ Ø§Ø² Ø±Ø®Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û ØªÙØ® Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¨Ø´Ø±Û Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø§ÙØ¯Ø§ÙØ§Øª Ø¯Ø±ÙØ§ÙÛ ÙØ§Ú©Ø§Ø±Ø¢ÙØ¯ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ Ú¯Ø±ÙÙ Ø¨ÛÙØ§Ø±ÛâÙØ§Ø Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± ØªØÙÛÙ ÙØ²ÛÙÙ Ø²ÛØ§Ø¯ Ø¨Ø± Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¨ÛÙØ§Ø±Ø ØªØ£Ø«ÛØ± Ø®Ø§ØµÛ Ø¨Ø± Ø¨ÙØ¨ÙØ¯ Ø¨ÛÙØ§Ø± ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙØ ØªÙÙØ§ Ø¨Ø± Ø·ÙÙ Ø¹ÙØ± ÙÛ Ø§ÙØ¯Ú©Û ÙÛâØ§ÙØ²Ø§ÛØ¯ Ú©Ù Ø®ÙØ¯ Ø¢Ø±Ø§ÙØ´ Ø±ÙØ§ÙÛ Ø¨ÛÙØ§Ø± Ù Ø¨Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø§ Ø®Ø·Ø± Ø¬Ø¯Û ÙÙØ§Ø¬Ù ÙÛâØ³Ø§Ø²Ø¯Ø Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ØªØ§ÙØ§Ø²Û Ø¨ÙâÙØ³ÛÙÙ ØªØ±Ú© Ø§ÙØ¯Ø§ÙØ§Øª Ø¯Ø±ÙØ§ÙÛ Ø¬ÙØª ØªØ³Ø±ÛØ¹ Ù Ø³ÙÙÙØª ÙØ±Ú¯ Ø§ÛÙ Ø§Ø´Ø®Ø§ØµØ ÙÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯. ÙØ¯Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ØªØ¨Ø¨ÛÙ Ø±ÙØ§ÛÛ ÙÙÙÛ Ù ØªÙÙÛ ØºÛØ± ÙØ¬Ø±ÙØ§ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø´ÛÙÙ Ø³ÙØ¨ ØÛØ§Øª Ø§Ø³ØªØ Ø¨ÙâÙÛÚÙ Ø¢ÙâÚ©Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÛÙØ§Ù Ø¨Ø± ØªØ£Ø«ÛØ± ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÙÚ¯ÛØ²Ù Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙÛ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª Ø§Ø² ÙØ±Ø¯Û Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø±ÙØªØ§Ø± Ø§ÛØ¬Ø§Ø¨Û Ø¨Ù Ø³ÙØ¨ ØÛØ§Øª Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø±Û ÙØ¨Ø§Ø¯Ø±Øª ÙØ±Ø²ÛØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ ØªØµØ±ÛØ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªØÙÛÙÛ- ØªÙØµÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ§ÙÛÙ Ø§ØµÙÛ Ø¨ØØ«Ø Ø¢Ø±Ø§Ø¡ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø¨Ø§ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ÙÙØ±Ø¯ ØªØÙÛÙ Ù ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÙØ±Ø§Ø±Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø³Ø±Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙØ·Ø¨Ù Ø¨Ø§ ÙØ±Ø¶ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø³ÙØ¨ ØÛØ§Øª Ø§Ø² Ø¨ÛÙØ§Ø±Ø§Ù ÙØ´Ø±Ù Ø¨Ù ÙÙØª Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ ØªØ±Ú© Ø§ÙØ¯Ø§ÙØ§Øª Ø¯Ø±ÙØ§ÙÛ (Ø§ØªØ§ÙØ§Ø²Û ØºÛØ±ÙØ¹Ø§Ù) Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ ÙÙÙÛ Ø¨Ø± ÙÛÚ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ¬Ø±ÙØ§ÙÙâØ§Û ÙÙØ·Ø¨Ù ÙÛØ³Øª Ù ÙÛÚ ÙØ³ÙÙÙÛØª Ú©ÛÙØ±Û Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª Ú©ÙÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯.