ØØ¬ÛÙØª ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙÛ ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙØ« - Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã˜Â§Ã˜Â¬Ã˜Â¯Ã™Â‡; Ã˜ÂªÃ™ÂˆÃ™Â„Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø³Ø§ÙØ· ÙÛâØ´ÙÙØ¯ ÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙÙÛ ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙØ« Ú©Ù ÙÙØ§Ø²ÙÙ Ø¨Ø§ Ø¢Ù Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØØ¬ÛØª Ø¢ÙØ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¨Ù Ø§Ø·ÙØ§ÙØ§ØªØ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ù¾Ø°ÛØ± ÙÛØ³Øª Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª Ø¢ÙØ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙÙÚ©Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¢ÙÚÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø ÙØ¨Ø§ÙÛ ØØ¬ÛØª Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ú¯Ø²ÛØ¯Ù ÙØ± ÛÚ©Ø Ø«ÙØ±ÙâÛ Ø¹ÙÙÛ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« ÙÙÙÛ Ø¨ÛØ§Ù Ú©ÙÛÙ. ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙÛ Ú©Ù ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ù ØØ¬ÛØª ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø¨Ù Ø¢Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¹Ø¯Ù ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÙØ§ÙØª ÙØ·Ø§Ø¨ÙÛ Ø¯Ø± ØØ¬ÛØª Ø§Ø³Øª Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª Ø¢ÙØ ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ø§Ø² ÙØ·Ø§Ø¨ÙÛ Ø¯Ø± ØØ¬ÛØª Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÙÙØ§Ù Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª. ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ ÙÙÙ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø±Ø§ ÙØ§Ø¨Ù Ø®Ø¯Ø´Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ø¢Ø®Ø± ÙÙÙ Ø¨Ù ØØ¬ÛØª ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø±Ø§ ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÛÙ Ø§ÙØ§ ÙÙ Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø¨ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ù Ø¹Ø¯Ù ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÙØ§ÙØª ÙØ·Ø§Ø¨ÙÛ Ú©Ù Ø§Ú©Ø«Ø± Ø§ØµÙÙÛâÙØ§ Ø¨Ù Ø¢Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ú© Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ø± ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ ÙØÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙØ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø°Ø§ØªÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙÙÛ Ø¯Ø± ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¹Ø±Ø¶ÛØ Ø¯Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ø± ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« ÙØªÙÙ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ ÙÙÛ Ø«Ø§ÙØ« Ø¯Ø± Ø¢ÙâÙØ§ ØØ¬Øª ÙÛØ³Øª.