Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛ ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª Â«ØÙÙÂ» Ø¯Ø± ØØ¬Ø¨ Ø§Ø®ÙÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø± - Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã™ÂˆÃ›ÂŒ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¬Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â„ Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â¯Ã› (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø±Ø§Ø¯Ø±Ø§Ù Ù Ø®ÙØ§ÙØ±Ø§Ù ÙØªÙÙÛ Ø¨Ø§ Ø´Ø±Ø§ÛØ·Û ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ ÙÙØ¬Ø¨ ØØ¬Ø¨ ÙÙØµØ§ÙÛ Ù ÙÛØ² ØØ¬Ø¨ Ø§Ø² Ø±Ø¯Ø ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø± ÙØªÙÙÛ Ú¯Ø±Ø¯ÙØ¯. ÙØ³Ø£ÙÙ ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª Ø§Ø®ÙÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø± Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¢ÛÙ Ø´Ø±ÛÙÙ ÛØ§Ø²Ø¯Ù Ø³ÙØ±Ù ÙØ¨Ø§Ø±Ú©Ù ÙØ³Ø§Ø¡ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø¨Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø¨ÙØ¯ Ø¨ ÙØ§Ø¯Ù Û¸Û¹Û² ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ÙÙØ±Ø± Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØªØµØ±ÛØ ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙØ²Ø¨ÙØ± Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª ØÙÙØ Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø± ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ ÙØ·Ø±Ø Ù ÙØÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ØÙÙ ÙÛØ² ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø§Ø¯Ø± ÛØ§ Ø®ÙØ§ÙØ± ØØ§Ø¬Ø¨ ÙØ§Ø¯Ø± Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø± Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ ØªØÙÛÙÛ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§ÙØ Ø¶ÙÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ù ÙÙØ¯ Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ± Ø¯Ù Ø§ØØªÙØ§Ù ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª ØÙÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø±Ø Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¯Ø³Øª ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¹Ø¯Ù ØØ§Ø¬Ø¨ÛØª ØÙÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø± Ø¨ÙâÙÛÚÙ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ø¯Ø± ØµØ¯Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø§Ø¯Ø± ÛØ§ Ø®ÙØ§ÙØ± (Ø§Ø®ÙÙ) Ø¨Ø± ØÙÙ Ù ØªÙØ³Ú© Ø¨Ù Ø§ØµÙ Ø¹Ø¯Ù ØØ¬Ø¨ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛ Ù ÙÛØ² ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø§ÙÙÛ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯.