ÙØ§ÙØ¹ÛØª Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¯Ø± ÙØ³Ø£ÙÙ ØªØµÙÛØ¨ Ù Ø±ÛØ´ÙâÙØ§Û Ø¢Ù - Ã˜Â¢Ã˜Â¨ Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªØµÙÛØ¨ Ø§ØµØ·ÙØ§ØÛ Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø¨ÛÙ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¥ÙØ§ÙÛÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙÙØ§Ø±Ù ØÚ©Ù Ø®Ø¯Ø§ÙÙØ¯Ø ØªØ§Ø¨Ø¹ ÙØ¸Ø± ÙØ¬ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ù ØØªÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø¨ÛÙ Ø¢Ø±Ø§Ø¡ Ù ÙØ¸Ø±Ø§Øª ÙØ¬ØªÙØ¯Ø§ÙØ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÙÙÙ Ø¢ÙâÙØ§ ØµÙØ§Ø¨ Ù Ø¯Ø±Ø³Øª Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø®Ø¯Ø§ÙÙØ¯ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ù Ø¯Ù ÙØÙ ØªØµÙÛØ¨ ÙØ¹ØªØ²ÙÛ Ù Ø£Ø´Ø¹Ø±ÛØ Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ØØ§Ù Ø³Ø¤Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª (Ø¹Ø§ÙÙ) ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ØªØµÙÛØ¨ ÙØ³ØªÙØ¯Ø Ø¨Ø±Ø§Û ÛØ§ÙØªÙ ØÙÛÙØª Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø±ÙØ´Ù Ø´Ø¯Ù ÙØ¹Ø§ÙÛ ØªØµÙÛØ¨Ø ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø±Ø£ÛØ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ù ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø¢Ù Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¹Ø§ÙÙ Ù Ø§ÙØ´Ø¹Ø§Ø¨Ø§ØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ú©ÙØ§ÙØ ÙÙÙ Ù Ø§ØµÙÙ Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø² Ø¢ØºØ§Ø² ØªØ§ Ø§Ú©ÙÙÙ Ø±Ø® Ø¯Ø§Ø¯ÙØ ØªØ¨ÛÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯ÙØ ÙØ¸Ø± Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¹Ø§ÙÙØ Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø¬ÙØµÙØ§ØµØ ØºØ²Ø§ÙÛ Ù Ø¥Ø¨ÙâØ§ÙØ¹Ø±Ø¨ÛØ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø±Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¥Ø¹ÙØ§Ù Ø¹ÙØ§ÛØ¯ Ø£Ø´Ø§Ø¹Ø±Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØØ³Ù Ù ÙØ¨Ø Ø§ÙØ¹Ø§ÙØ ØªÙØ³Ø· ØºØ²Ø§ÙÛ Ù Ø¥Ø¨ÙâØ§ÙØ¹Ø±Ø¨Û Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙØ´Ø§ÙØ Ø±ÙØ´Ù Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø¢ÙâÙØ§ ØÚ©Ù Ø®Ø¯Ø§ÙÙØ¯ Ø±Ø§ ÙÙØ· Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¨ Ø®Ø·Ø§Ø¨ ÙØ·Ø¹ÛØ ØÚ©Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù ØºÛØ± Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ø§ ÙÙ ØÚ©Ù Ø¨ÙÚ©Ù ÙÙØ·ÙÙ Ø§ÙÙØ±Ø§Øº Ø§Ø² ØÚ©Ù Ø®Ø¯Ø§ÙÙØ¯ ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯Ø Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ Ø¢ÙâÙØ§ ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ØªØµÙÛØ¨ Ø§ØµØ·ÙØ§ØÛ ÙÛØ³ØªÙØ¯ Ø¨ÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨âÙØ§ÛØ´Ø§Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø±Ø¯Ù ÙÛâÚ©ÙÙØ¯ Ù ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù Ø±Ø§ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙØªÚ©ÙÙØ§Ù ÙØ¹ØªØ²ÙÛ Ù Ø£Ø´Ø¹Ø±Û ÙØ¹Ø±ÙÛ ÙÛâÚ©ÙÙØ¯. Ø§ÙØ¨ØªÙ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¹Ø§ÙÙ ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ÙÙØ¹ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø§Ø² ØªØµÙÛØ¨ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø§Ø·Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾ÛâØ¨Ø±Ø¯Ù Ø¨Ù Ø±ÛØ´ÙâÙØ§Û ØªØµÙÛØ¨ Ø§ØµØ·ÙØ§ØÛ ÙÛâØ¨Ø§ÛØ³Øª Ø¯Ø± Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÙØ§ Ù Ø¢ÙÙØ²ÙâÙØ§Û Ú©ÙØ§ÙÛ Ø¹Ø§ÙÙ Ø¨Ù Ø¬Ø³ØªØ¬Ù Ù ØªØÙÛÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª.