ÙÙØ¯ ÙØ¨ÙØ§ÛÛ Ø¨Ø± ØÚ©Ù Ú©ÛÙØ±Û ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â³Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â²Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙÙØ§ÙÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¯ÙâÙØ§Ø Ø¨ÙÚ©Ù ØµØ¯ÙØ§ ÙÙØ± Ù ÙÙÛÙâØ·ÙØ± Ø¬ÙØ¹ Ø²ÛØ§Ø¯Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØªÙ ÛÚ© ÙÙØ± ÙÙâØ¯Ø³Øª Ø¨ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ø±Ø§ ÙØµØ§Øµ Ú©Ø±Ø¯Ø Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ø¨Ø§ Ø±ÙØ Ø³ÛØ§Ø³Øª Ù Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ú©ÛÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙØ ØªÙØ³ÛØ± ØØ¯Ø§ÙÙÛ Ù Ø¨Ù ÙÙØ¹ ÙØªÙÙØ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± Ø§Ø³ØªØ ÙØ±Ø¶ÛÙ Ù ÙØ¯Ø¹Ø§Û ÙÙÛØ³ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©ÙØ Ø¬ÙØ§Ø² ÙØµØ§Øµ Ø¬ÙØ§Ø¹ØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØªÙ ÛÚ© ÙÙØ± Ø´Ø±Ú©Øª Ø¯Ø§Ø´ØªÙâØ§ÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø±ÙØ ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¹Ø¯Ø§ÙØªâÚ¯Ø³ØªØ± Ú©ÛÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù Ø¨Ø§ ØªÚ©ÛÙ Ø¨Ø± ÙÙÙ Ø¢ÛÙâÛ ÙÙÙ Ù ÙØ¨ÙØ§ÛÛ ÙØ±Ø¢Ù (Ø¢ÛÙâÛ 33 Ø³ÙØ±ÙâÛ Ø¥Ø³Ø±Ø§Ø¡) ÙØ§Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± Ù ØºÛØ±ÙØ§Ø¨Ù ØªÙØ¬ÛÙ Ù ØØ¯Ø§ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø´Ø¨ÙÙ Ù ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ø§Ø³Øª. ÙÙÙâØªØ± Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø¨Ø§ ÛÚ© Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¯ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ù Ø¯Ø± Ø¹ÛÙ ØØ§Ù ÙØ±ØªØ¨Ø· Ù Ø³ÛØ§Ù Ø¢ÛØ§Øª ÙØµØ§ØµØ ØÚ©Ù Ø¨Ù ÙØµØ§Øµ Ø¨ÛØ´ Ø§Ø² ÛÚ© ÙÙØ± Ø§Ø² Ø´Ø±Ú©ØªâÚ©ÙÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØªÙ (ÙØ§ Ø¹ÙÛ Ø§ÙØªØ¹ÛÛÙ) Ù Ø¢Ù ÙÙ Ø¨Ù Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± ÙÙÛ Ø¯ÙØ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¨Ø§Ø±Ø²Û Ø§Ø² Ø¥Ø¹ÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ Ø¯Ø±Ø¡Ø§ÙØØ¯ÙØ¯ Ø¨Ø§ÙØ´Ø¨ÙØ§Øª Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯Ø ÙØ°Ø§ Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ ÛÚ© ÙØ±Ø¯ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù Ø¬ÙØ§Ø¹Øª Ø´Ø±Ú©ØªâÚ©ÙÙØ¯Ù Ø¯Ø± ÙØªÙ Ø¢ÙâÙÙ Ø¨Ù Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù Ù ÙØØ§Ø³Ø¨Ùâ ØªÙØ§Ø¶Ù Ø¯ÛÙ (Ú©Ù Ø®ÙØ¯ Ø¯ÛÙØ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØ³ØªÙÙÛ ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯) Ø¹Ø¯Ø§ÙØªØ ÙØµØ§Øµ Ù ÙÙØ§Ø«ÙØª Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ù Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¨ÛØ´ØªØ± ØªØ£ÙÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ ØªØ§ Ø¯Ø± ÙØªÙ ÙÙÙâÛ Ø´Ø±Ú©ØªâÚ©ÙÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø®Ø§Ø·Ø± ÛÚ© ÙÙØ±. Ø¯Ø± Ø¶Ø±ÙØ±Øª ØªØÙÛÙ ÙÙÛÙ Ø¨Ø³ Ú©Ù Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø¯Ø± Ø¯ÙØ§Ø¡ Ù ÙØ±ÙØ¬ Ø§Ø² Ø§ÙÙÙ ÙØ³Ø§Ø¦ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ± ÚÙ Ø¨ÛØ´ØªØ± Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¢Ù ÙÙØ¯ Ù ÙØ¸Ø± ØµÙØ±Øª Ù¾Ø°ÛØ±Ø¯Ø Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØªÙÙâØªØ± Ù Ø¨Ù ØÙÛÙØª ÙØ²Ø¯ÛÚ©âØªØ± ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ´ØªÙâÛ Ù¾ÛØ´âØ±Ù Ú©Ù Ø¨Ù Ø¨ÛØ§Ù ØªÙØµÛÙÛ- ØªØÙÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø± Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯Ø ÙÙØ¯Û Ø¬Ø¯ÙÛ Ù ÙØ¨ÙØ§ÛÛ Ø¨Ø± ØÚ©Ù Ú©ÛÙØ±Û ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯.