ÙØ§ÙÛØª Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§Ø¦Û - Ã™ÂÃ›ÂŒÃ˜Â§Ã˜Â¶Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™ÂˆÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§Ø¦Û Ø¨Ø®Ø´ Ø¹ÙØ¯ÙâØ§Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ù¾ÛØ´ Ø§Ø² Ø¢ÙØ¯Ù ØªØ´Ø±ÛØ¹ Ø§ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¨ÛÙ Ø¹Ø±Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø¨ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¨Ø¯ÙÙ ÙÛÚ Ø§ØµÙØ§ØÛ ÛØ§ Ø¨Ø§ Ø§ØµÙØ§ØØ§Øª Ø§ÙØ¯Ú©Û ÙÙØ±Ø¯ ØªØ§Ø¦ÛØ¯ Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù ÙØ§Ø±Ø¯ Ø¯Ø³ØªÚ¯Ø§Ù ÙØ§ÙÙÙÛ Ø´Ø±Ø¹ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ§Ø¹ØªØ²Ø§ÙÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø§ÛÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯Ø Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø§ÛÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù Ø¹Ø±Ù Ø²ÙØ§Ù ØªØ´Ø±ÛØ¹ Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ø§ Ø§Ø² Ø¨ÛÙ Ø±ÙØªÙ Ø¢Ù Ø¹Ø±ÙØ Ø§ÛÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¨ÛÙ Ø±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø¹Ø±Ù Ø§Ø² Ø¹ÙØ§ØµØ± ÙÙØ§Ù Ø¨Ø®Ø´ Ø¨Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§Ø¦ÛÙ Ø§Ø³ØªØ ØÙ Ø¨Ø§ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ØØ§ÙØª Ø¹Ø§Ø¯ÛØ Ø¹Ø±Ù Ø¸Ø±Ù ØªØÙÙ ØÚ©Ù Ø§Ø³Øª ÙÙ Ø¹ÙØµØ± ÙÙØ§Ù Ø¨Ø®Ø´ Ø¨Ù Ø¢Ù Ù Ø¹ÙØµØ± ÙÙØ§Ù Ø¨Ø®Ø´ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û ÙÛØ² Ú©Ù Ø¹Ø±Ù Ø¸Ø±Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§Ø³Øª- Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ØºÙØ¨ ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§ÛÛ Ø§ÛÙâÚ¯ÙÙÙ Ø§Ø³Øª- ØªØºÛÛØ± ØÚ©Ù ÙÙØªÛ ØªØ§Ø¨Ø¹ ØªØºÛÛØ± Ø¹Ø±Ù Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§ÙØ¶Ø§Ø¡Ø Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÛÚ Ú¯ÙÙÙ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û ÙÚ©ÙØ¯ Ù ØªÙÙØ§ Ø§Ø² Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø§ÙØ®Ø¨Ø§Ø± ÙÙØ§ÛØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø´Ø¯ Ú©Ù ÙØ§ÙÛØª Ø§ÙØ¶Ø§Ø¡ Ø¯Ø± Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§ÛÛ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø² Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø§Ø³Øª. Ø²ÛØ±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§ÙØ¶Ø§Ø¡Ø ØÚ©ÙÛ ÙÙØ§ÙÙØ¯ ØÚ©Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø¨Ù ÙÙÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ø§ Ø§Ø² Ø¨ÛÙ Ø±ÙØªÙ Ø¹Ø±ÙØ ØÚ©Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¨ÛÙ ÙÙÛâØ±ÙØ¯.