âØ¨Ø±Ø±Ø³Ûâ ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù âØ¬Ø¨Ù Ù Ø¹ÙÙ Ø¹ÙÙÙÛ Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± âÙÙÙ âÙ âØÙÙÙ - Ã˜ÂºÃ›ÂŒÃ™ÂˆÃ˜Â± Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜ÂºÃ˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ âÙÙÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ú©ÙØ§Ø±Û Ú©Ù ÙØ³ÙÙØ§Ù ÙÛâØ´ÙÙØ¯ ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Ø¬Ø¨Ù Ø§Ø³Øª Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙØ¨ÙØ§Û âØ±ØÙØª Ù Ø±Ø£ÙØª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÛ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø² Ú©Ø§ÙØ±Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ³ÙÙØ§Ù ÙÛâØ´ÙÙØ¯. Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø¹ÙÙÙÛ Ø§ÙØ¯Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± ÙØÙâÚ©Ø±Ø¯Ù Ù Ø²Ø¯ÙØ¯Ù Ø§Ø²âØØ§ÙØ¸Ùâ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø²âØ¬ÙØ¨ÙâÙØ§Û Ø±ÙØªØ§Ø± ÙØ¬Ø±ÙØ§ÙÙ Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û ØªÙØ³Ø· ÙØ¬Ø±Ù ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙ ØºØ§ÙØ¨Ø§Ù Ø¨Ù Ú¯Ø±ÙÙâÙØ§ÛÛ Ø§Ø² ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø¹Ø·Ø§ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ±ØªÚ©Ø¨ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø³ÛØ§Ø³Û Ø´Ø¯Ùâ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¯Ùâ ÙÙÙÙÙ Ø§Ø² Ø§Ø¯Ø¨ÛØ§Øª ÙØ¸Ø±Û ÙØªÙØ§ÙØª Ø¨Ø±Ø®ÙØ¯Ø§Ø± ÙØ³ØªÙØ¯Ø Ø§ÙØ§ ØªØ´Ø§Ø¨ÙâÙØ§ÛÛ ÙÛØ² Ø¨ÛÙ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙÙÙÙÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ°Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ø§ Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ- ØªØÙÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ ÙØ¯ÙØ âÙÙØ§ÛØ³Ù Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØªØ·Ø¨ÛÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Ø¬Ø¨Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙ Ø¹ÙÙÙÛ Ø§Ø² Ø¬ÙØ¨ÙâÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ ÙÙÙÛâ Ùâ ØÙÙÙÛØ Ø¨Ùâ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢ÙâÙØ§ Ø¯Ø± Ø³Ù ØÙØ²Ù Ø§ØµÙÛ ØªØ¹Ø§Ø±ÛÙ Ù ÙÙØ§ÙÛÙØ Ø§Ø¯ÙÙ Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª Ù ÙÙÙØ±Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÛÙ. ÙØªØ§ÛØ¬ ØØ§ØµÙÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ÙØ´Ø§Ù ÙÛâØ¯ÙØ¯âÚ©Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± Ø§Ø´Ú©Ø§Ù ÚÙØ§Ø±Ú¯Ø§ÙÙ ÙÙØ·ÙÛØ Ø¹ÙÙÙ Ù Ø®ØµÙØµ ÙÙâÙØ¬Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯.