ØªØÙÛÙ Ø®Ø·Ø§Ø¨Ø§Øª ÙØ§ÙÙÙÛÙØ Ø¢Ø«Ø§Ø±Ø Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¢Ù - Ã˜Â¹Ã˜Â±Ã˜Â¨ Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã™Â„Ã˜ÂÃ›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙÙÙÙ Ù ÙØ¨ÙØ§Û Ø®Ø·Ø§Ø¨Ø§Øª ÙØ§ÙÙÙÛÙØ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§Ø¨Ø¯Ø§Ø¹Ø§Øª ÙÚ©Ø±Û Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø³Øª Ø¨Ù ÚÙØ§Ø± Ù¾Ø±Ø³Ø´Ø Ù¾Ø§Ø³Ø® ØªÙØµÛÙÛ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª: Ø§Ø¯ÙÙ Ù Ø´ÙØ§ÙØ¯ ÙØ¨ÙØ§ Ú©Ø¯Ø§Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙØªØ±ØªØ¨ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¨ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ù Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ ÚÛØ³ØªØ ÚÙ Ø§ÛØ±Ø§Ø¯Ø§ØªÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¨ÙØ§ ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ ÚÙ Ù¾Ø§Ø³Ø® ÙØ§ÛÛ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ø Ø§Ø² Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÙÙ Ø¨Ù Ø®Ø·Ø§Ø¨Ø§Øª ÙØ§ÙÙÙÛÙ Ø¨Ù ÙÙØª Ø§Ø«Ø± ÙÙÙ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÛØ±Ø§Ø¯Ø§Øª ÙØ§Ø±Ø¯Ù ÙØ´Øª Ø§ÛØ±Ø§Ø¯ ÙÙÙâØªØ± ÙØ·Ø±Ø Ù Ø¬ÙØ¹Ø§ Ø´Ø§ÙØ²Ø¯Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª Ø§ØµÙ ÙØ¨ÙØ§ Ø¨Ø§ Ø§ÙØ¯Ú© ØªØµØ±ÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ØªÙØ±ÛØ±Ø§Øª ÙØ¸Ø±ÛÙØ ØªØ«Ø¨ÛØª Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.