Ø§ÙÚ¯ÙÙØ§Û ÙÙÛÙ Ø¹ÙÙ Ø´ÙØ§Ø³Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù - Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜Â¸Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯ÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ™ÂˆÃ›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜ÂÃ˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÛÙ Ø§ÛØ¯Ù Ú©Ù ØªÙØ§ÛØ² Ø¹ÙÙÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨Ø§ Ø§ÙØªÙØ§Ø¯Ø§Øª Ù Ø§ÛØ±Ø§Ø¯Ø§Øª Ø¬Ø¯Û Ø±ÙØ¨Ø±ÙØ³ØªØ ÚØ±Ø§Ú©Ù ÙÙ Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙâÙØ§Û Ù¾ÛØ±ÙØ§Ù Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙØ§Ø¨Ù Ø®Ø¯Ø´Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÙ ØªØ§Ø±ÛØ® Ø¹ÙÙ Ù¾Ø± Ø§Ø³Øª Ø§Ø² ÙØ«Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ±Ø§ÙØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÚØ§Ø±ÚÙØ¨ Ù ØØµØ§Ø± ØªÙÚ¯ ÙÙÛâÚ¯ÙØ¬ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÚÙÙ ÙØÙÙ Ø®Ø±Ø§Ø³Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø³ÙÛ ØªÙØ§ÛØ² Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ØºØ±Ø¶ Ø±ÙØªÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÛØ² Ø¨Ø§ ÙØ´Ú©ÙØ§ØªÛ Ø±ÙØ¨Ø±Ù Ø¨ÙØ¯ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ø¯Ø§ØªÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙÙØ±Ø§Ù Ø¯Ø§Ø´Øª Ù ÙØ°Ø§ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± Ø§ÙÚ¯ÙÙØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ø±Ø§ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯ Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¨Ø±Ø®Û Ø¨Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ØªØ¨ÛÛÙÛ ÙÙ Ø§Ø² ÚÛØ³ØªÛ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¹ÙÙÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¨Ø±Ø®Û Ø³ÙØ®ÛØª ÙØ¶Ø§ÛØ§ Ø±Ø§ ÙØ·Ø±Ø Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± ââÙÙØ§ÛØª Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø² ØØµØ±Ú¯Ø±Ø§ÛÛ Ø¯Ø³Øª Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø¨Ù Ø³ÙÛ ÙØ¯ÙâÙØ§Û ØªÙÙÛÙÛ Ú¯Ø±Ø§ÛØ´ Ù¾ÛØ¯Ø§ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ù ØªÚ©ÛÙ Ø¨Ø± ÙÙØ· ÙÙØ¶ÙØ¹ Ù ÛØ§ ÙÙØ· ØºØ§ÛØª Ù... Ø±Ø§ Ú©Ø§ÙÛ ÙÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù Ø¬ÙÙÚ¯Û Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ Ù¾Ø§Û ÙÛâÙØ´Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÙØªØ²Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙÚ©Ù ØªÙØ§ÛØ² Ø¹ÙÙÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ù ØªÙØ§ÛØ² ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ÙØªØ²Ø§ÙÛ Ø¨Ø¯ÙÙ ÙÙØ²Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÛÚ Ø¯Ø§Ø¹ÛâØ§Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ Ø§ÙØªØ²Ø§Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ù Ú©ÙâÚ©Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ú¯Ø±Ø§ÛØ´ Ù¾ÛØ¯Ø§ Ú©Ø±Ø¯ÙØ¯ Ú©Ù ØªÙØ§ÙÛ Ø§ÙÙØ±Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØØ¯Øª Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±ÛâØ§Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ¬ØªÙØ¹ Ø¹ÙÙØ§ÛÛ ÙØ¹ØªØ¨Ø±ÙØ¯Ø Ø¯Ø®ÛÙÙØ¯ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙØØ§Ø¸ Ú©Ø±Ø¯ Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ Ø¨Ù ØªÙÙØ§ÛÛ Ú©ÙØ§ÛØª ÙÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù ÙØ°Ø§ ÙØ¯Ø§Ø± ÙØØ¯Øª Ù Ú©Ø«Ø±ØªØ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙØ±Ø§Ø¹Ø§Øª ÙØµØ§ÙØ Ø¹ÙÙØ§ÛÛ Ù Ø¬ÙØ§Øª Ø¯Ø®ÛÙ Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø§Ø³ØªØ ÙÙ ØºØ±Ø¶ Ø´Ø®ØµÛ ÙØ¯ÙÙ Ù ÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ÙØÙÙÙØ ØºØ§ÛØª Ù... (ÙØ±ÛÚ© Ø¨Ù ØªÙÙØ§ÛÛ).