Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ØÚ©Ù ÙÙÙÛ Ø´Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø² Ø¬ÙØ§Ø¹Øª ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ù Ø§ÙØªØ¯Ø§ Ø¨Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÛÚÙ Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ (Ø±Ù) - Ã™Â…Ã˜Â±Ã™ÂˆÃ›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â† Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø®Ø´ ÙØ§Ø¨Ù ØªÙØ¬ÙÛ Ø§Ø² Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§Û ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙØ®ØªÙÙ ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Û ÙØ¨ÛÙ ÙØ¸ÛÙØ© Ø¹ÙÙÛ ÙÚ©ÙÙØ§Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ°ÙØ¨Û Ø§Ø³Øª. ÙÙØµÙØ¯ Ø§Ø² ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ°ÙØ¨Û Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§Û Ø¹Ø§Ù Ø¢Ù ØªÙØ§Ù Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ÛâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø± Ø¹ÙÛØ¯ØªÛØ Ø§Ø¹ØªÙØ§Ø¯Û Ø¬Ø² Ø¨Ø§ÙØ± Ø´ÛØ¹Ø© Ø§Ø«ÙØ§Ø¹Ø´Ø±Û Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ú¯Ø±ÙÙ Ø¹ÙØ¯ÙâØ§Û Ø§Ø² ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ°ÙØ¨Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ù ÙÙÙØ§Û Ø´ÛØ¹Û Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø®Ø§Øµ ÙØ®Ø§ÙÙ ÙØ§Ù Ú¯Ø±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙØ Ø¨ØØ«âØ§ÙÚ¯ÛØ²ØªØ±ÛÙ Ù Ø¯Ø± Ø¹ÛÙ ØØ§Ù Ù¾Ø±Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ØªØ±ÛÙ Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§Û ÙÙÙÛ ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ Ø¹Ø¨Ø§Ø¯Ø§ØªØ ÙØ³Ø¦ÙØ© Ø´Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø² Ø¬ÙØ§Ø¹Øª Ù Ø§ÙØªØ¯Ø§ Ø¨Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§Ø³Øª. ØªÙØ§Ù ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ ØÚ©Ù Ø§ÙÙÛÛ Ø´Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø¹Øª ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ù Ø§ÙØªØ¯Ø§ Ø¨Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø±Ø§ ÙÙØ¹ Ù Ø¹Ø¯Ù Ø¬ÙØ§Ø² Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¨ÛØ§Ù ØÚ©Ù Ø«Ø§ÙÙÛÙ ÙÛØ§Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙÛØ³Øª. Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙØ· ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¬ÙØ§Ø² Ø´Ø±Ú©Øª Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø¹Øª ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ù ÙÙØ±Ø§ÙÛ Ø¨Ø§ Ø¢ÙØ§Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØªØÙÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ø®Ø§ØµâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ØØ§ÙÛÚ©Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ«Ù Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ Ù Ø´Ø§Ú¯Ø±Ø¯Ø§Ù ÙÚ©ØªØ¨ ÙÙÙÛ Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± Ø¬ÙØ§Ø² Ø´Ø±Ú©ØªØ Ø§ÙØªØ¯Ø§ Ø¨Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ø±Ø§ ÙÙ Ø¬Ø§ÛØ² Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙ Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§ÙÙØ§Ù Ù Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙØ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÛ ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± ØÚ©Ù Ø§ÙÙÛÙ Ù Ø«Ø§ÙÙÛÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯ÙØ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ù ÙØ¸Ø±ÛÛ ÙØ®ØªØ§Ø± Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Û Ú©ÛÙÛØª ØØ¶ÙØ± Ø¯Ø± Ø¬ÙØ§Ø¹Øª ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ø®Ø§ØµØ Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÛÚÙ Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÙØ§Ù Ø®ÙÛÙÛ Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.