Ú©Ø§ÙØ´Û Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§Ø®ØªÙØ§ÙÛ ØØ¯ Ù ØªØ¹Ø²ÛØ± - Ã˜Â§Ã˜ÂÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ§ÙØª Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙÛØ§Ù ØØ¯ Ù ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù Ø¬Ø²Ø§ÛÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø§ÙØ±Û Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ØªØªØ¨Ø¹ Ø¯Ø± ÙØµÙØµ Ø´Ø±ÛÙÙ Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±Ø§Øª ÙÙÙØ§ ÙÛâØªÙØ§Ù Ú¯ÙØª Ú©Ù Ø¶Ø§Ø¨Ø·Ùâ Â«ÙØ¹ÛÙ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÙØ¹ Ù Ø§ÙØ¯Ø§Ø²Ùâ ØØ¯ Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ù Ø¹Ø¯Ù ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ¹ Ù ÙÙØ¯Ø§Ø± ØªØ¹Ø²ÛØ± Ù Ø¯Ø± Ø§Ø®ØªÛØ§Ø± ØØ§Ú©Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢ÙÂ» Ú©ÙÛØª ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ù ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙÛ ÙØ§ÙÙØ¯ ÙØ¬Ø§ÙØ¹Øª Ø¨Ø§ ÙÙØ³Ø± Ø¯Ø± Ø±ÙØ² ÙØ§Ù Ø±ÙØ¶Ø§ÙØ Ø§Ø±ØªØ¯Ø§Ø¯Ø Ø§ÙØ³Ø§Ø¯ ÙÛ Ø§ÙØ£Ø±Ø¶ Ù ...Ø Ø§Ø² ØÛØ« ØØ¯Û ÛØ§ ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø¨Ø§ ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø ÙØ°Ø§ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø§Ø¸ÙØ§Ø± Ø¯Ø§Ø´Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ØªØ¹Ø²ÛØ±Û ÙÙâØ³ÙØ® Ø¨Ø§ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ØØ¯ÛØ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Â«Ø§ÙØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¨ÙØ§ Ø¯ÙÙ Ø§ÙØØ¯Â» ÙØ§Ø²Ù Ø§Ø³Øª ÙÛØ²Ø§Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ú©ÙØªØ± Ø§Ø² ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØØ¯ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ÙØ§ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ÙÙØ¸ÙÙØ±Ø Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø·ÙØ§Ù ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Â«Ø§ÙØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¨ÙØ§ ÛØ±Ø§Ù Ø§ÙØØ§Ú©ÙÂ» Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§Ø·ÙØ§Ù ÙÙÙÙÙ ØªØ¹Ø²ÛØ± Ù Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø¨ Ø±Ø¹Ø§ÛØª ÙØµÙØØª Ø¬Ø§ÙØ¹Ùâ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ù ÙÛØ² Ø±ÛØ´ÙâÚ©Ù Ú©Ø±Ø¯Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ø§Ø² Ø±ÙÛ Ø²ÙÛÙØ ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø± ØªØ¹ÛÛÙ ÙÙØ¹ Ù ÙÙØ¯Ø§Ø± ØªØ¹Ø²ÛØ± ÙØ¨Ø³ÙØ·âØ§ÙÛØ¯ Ø¨Ø§Ø´Ø¯.