ÙÙØ¯Û Ø¨Ø± Ø§Ø¯ÙÙ Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø - Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã™Â…Ã™Â† Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙÙ ÙÙÙ Ø®Ø§ÙÙØ§Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙÚ©ØªØ¨ ÙÙÙÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙØ³Ø§ÙÙâÛ Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø§Ø³ØªØ ÙØ³Ø¦ÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø± Ú©ØªØ¨ Ø§ØµÙÛ ÙÙÙÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø§Ø¯ÙÙâ ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÛ Ø¢Ù Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú¯ÙØª: Ø§ÛÙ Ø§Ø¯ÙÙØ Ø§Ø³ØªØØ³Ø§ÙÛ Ù ÙØ§Ø¨Ù ÙÙØ¯ ÙØ±Ø¯ ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ ØªÙÙØ§ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ù Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙÛ ÙØ³ÙÙØ§ÙØ§Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯Ø ÙÛÚ©Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ù Ø³ÛØ±Ù ÙÛØ² Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙÙÛ Ø¹ÙÙØ§ Ø¨Ø§ÛØ³ØªÛ ÙÙØ±Ø¯ ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ø¨Ù ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù Ù ÙÙØ¯ Ù ØªØÙÛÙ Ø§Ø¯ÙÙâ ÙØ±Ø¯ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø³ÙÛ ØªÙÙÛØ Ø¨ØØ« Ù Ù¾ÛØ±Ø§Ø³ØªÙ Ø¢Ù Ø§Ø² Ú¯ÙØªÙâÙØ§Û ÙÙ ÚÙØ¯Ø§Ù Ø¯ÙÛÙØ Ø¨Ù Ù¾ÛØ´ ÙÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.