Ø§ÙÚ¯ÙÛ Ø¹ÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û ØºØ§ÛØªâÙØÙØ± - Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ™ÂˆÃ›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜ÂÃ˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜Â±, Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¯ÙØ§ ÙØ¹ÙÙÙØ§Ù Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø§Ø² Ø§Ø±Ø³Ø·Ù Ø¯Ø§ÙØ´âÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ú© ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø·Ø¨ÙÙâØ¨ÙØ¯Û ÙÛâÚ©Ø±Ø¯ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ú© ÙØ´Ú©ÙØ§ØªÛ Ø±Ø§ ÙÙÚÙÙ Ø¹Ø¯Ù ÙØ±Ø§Ú¯ÛØ±Û ÙÙÙ Ø¹ÙÙÙ Ù Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª ÙÛØ§ÙØ±Ø¯Ù ÛÚ© Ø±Ø¯ÙâØ¨ÙØ¯Û Ø¬Ø§ÙØ¹ Ø§Ø² Ø¯Ø§ÙØ´âÙØ§ Ù ... Ù¾Ø¯ÛØ¯ Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ø¨ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ«Ø§ÙØ ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¹ÙÙÙ ÙÙÚÙÙ Ú©ÙØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ù ÛØ§ ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ù ÛØ§ ØªØ§Ø±ÛØ® Ù Ø¬ØºØ±Ø§ÙÛØ§ Ù ... ÚÙÛÙ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø·Û Ø¨Ø§ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª Ø®ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ù ÙÙÙ ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø² Ø¹ÙØ§Ø±Ø¶ Ø°Ø§ØªÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø´Ø§Ù Ø®Ø¨Ø± ÙÙÛâØ¯ÙÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ¬Ø§ Ø¨ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÚÙÙ ÙØÙÙ Ø®Ø±Ø§Ø³Ø§ÙÛ Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙÛØ Ø¨Ù Â«ØºØ§ÛØªÂ» ØªÙØ³Ú© Ø¬Ø³ØªÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ú©Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙÙØµØ§Ù Ø§ÙÚ¯ÙÛ Ø¹ÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û Ø§Ø±Ø³Ø·ÙÛÛ Ø´Ú©Ù Ú¯Ø±ÙØªÙØ Ø®ÙØ¯ ÙÛØ² Ø¨Ø§ Ú©Ø§Ø³ØªÛâÙØ§ÛÛ Ø±ÙØ¨Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ú©Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÙØÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² ØµØ§ØØ¨ Ú©ÙØ§ÛÙØ Ø¨Ù ØªØ¹Ø¯ÛÙØ§ØªÛ Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø±ÙÛ Ø¢ÙØ±ÙØ¯Ø Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÙÚ¯ÙÛ Ø¹ÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û Ø§Ø±Ø³Ø·ÙÛÛ (ÙÙØ¶ÙØ¹âÙØÙØ±) Ø±Ø§ Ú©Ø§Ø±Ø¢ÙØ¯ØªØ± Ø¨Ø¯Ø§ÙÙØ¯ Ù Ø¯Ø³ØªÙâØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÛØ² Ø§ÙÚ¯ÙÛ Ø³ÙÙÛ ØºÛØ± Ø§Ø² Ø§ÛÙÙØ§ Ø±Ø§ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯ÙÙØ¯ Ù ØØªÛ Ø¨Ù Ø³ÙØª Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ÙØ§Û ØªÙÙÛÙÛ Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ú¯Ø±Ø§ÛØ´ Ù¾ÛØ¯Ø§ Ú©ÙÙØ¯.