Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¨Ù Ø¬ÙØ¹ (Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¬ÙØ¹Û) Ù ÙÙØ´ Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ - Ã˜ÂÃšÂ©Ã™Â…Ã˜Âª Ã™Â†Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â¯; Ã™ÂÃ›ÂŒÃ˜Â§Ã˜Â¶Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™ÂˆÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§ØØ³Ø§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙØ³ÙÙ ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø±Ø§ÙØ¹ ÙØ³Ø¦ÙÙÛØª ÙØ¯ÙÛ ÙØ±Ø¯ Ø¯Ø± Ø§ØªÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù ÙØ§Ø±Ø¯ ÙÛâÚ©ÙØ¯. ÙØ¯Ø± ÙØªÛÙÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ØØ³Ø§Ù ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ ØØ³Ù ÙØ§Ø¹ÙÛ Ù ØØ³Ù ÙØ¹ÙÛ ØªÙØ§ÙØ§Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø¯ Ø´Ø±Ø· Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø®ÙØ¯ Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø§ØªÙØ§Ù Ú¯ÙÙÙ ÛØ§ Ø³Ø¨Ø¨ Ø²ÛØ§ÙâØ¨Ø§Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ÙØ§ ÙÙØªÛ Ø·Ø±Ù Ø§ØØ³Ø§Ù ÛÚ© Ø¬ÙØ¹ Ø§Ø³Øª Ù Ø¢Ù Ø§ØØ³Ø§Ù ÙÛØ² ÙÛâÙÙØ³Ù ÙÙ Ø§ØªÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÙ Ø³Ø¨Ø¨ Ø²ÛØ§ÙâØ¨Ø§Ø±Ø Ø§ÛÙ Ø³ÙØ§Ù ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¬ÙØ¹ ÙØªØ¶Ø±Ø± Ø´Ø¯ÙØ¯ Ø¢ÛØ§ Ø¨Ù ÙØ§Ø¹Ù Ø¢Ù Ø¶ÙØ§ÙÛ ØªØ¹ÙÙ ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ ÛØ§ Ø®ÛØ±Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ ØªÙÚ©ÛÚ© ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø¬ÙØ¹ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Ø¹Ø§Ù ÙØ¬ÙÙØ¹Û ÙÙØ±Ø¯ Ø§ØØ³Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±ÙØ¯ ÛØ§ Ø¹Ø§Ù Ø§Ø³ØªØºØ±Ø§ÙÛ ÛØ§ Ø¹Ø§Ù Ø¹ÙÛ Ø§ÙØ¨Ø¯ÙØ Ø«Ø§Ø¨Øª Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÛÛ Ú©Ù Ø§ØØ³Ø§Ù Ø¨Ù ÙØÙ Ø¹Ø§Ù ÙØ¬ÙÙØ¹Û Ù Ø¨Ø§ ÙØØ§Ø¸ ÙØµÙØØª Ø¹ÙÙÙÛ ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø Ø¬Ø±ÛØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù Ø±ÙØ¹ Ø¶ÙØ§Ù Ø¨Ø¯ÙÙ Ø§Ø´Ú©Ø§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙÛÙ ØµÙØ±Øª ÙÛØ² ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§ ÙØ¹ÛØ§Ø± Ø¹Ø±ÙÛ Ú©Ø§ÙØ¯ÙØ±- ÙÛÚ©Ø³ Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâØ§Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø¯Ø±Ø³ØªÛ ÙØµÙØØª Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´ÙØ¯.