ØªØ£ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ¯Ø§Ø±Û Â«Ø£ÙÙÙÛØª Ø¯ÙØ¹ ÙÙØ³Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¬ÙØ¨ ÙÙÙØ¹ØªÂ» - Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¹Ã˜Â¸Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â²Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« ÙØ¯ÙÙØ¸Ø± Ø¹ÙÙØ§Û Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙØ Â«Ø£ÙÙÙÛØª Ø¯ÙØ¹ ÙÙØ³Ø¯Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø¬ÙØ¨ ÙØµÙØØªÂ» Ù ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¬Ø§ÙØ¨ ÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨ÙâØµÙØ±Øª ÙÙØ¬Ø¨Û Ø¬Ø²Ø¦ÛÙ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø£ÙÙÙÛØª ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨ÙâÙØ«Ø§Ø¨Ù ÛÚ© ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¨ÛÙ ÙÙÙØ§ Ø¨Ø§ ÙØ§Ù Â«Ø¯ÙØ¹ Ø§ÙÙÙØ³Ø¯Ø© Ø£ÙÙÛ ÙÙ Ø¬ÙØ¨ Ø§ÙÙÙÙØ¹Ø©Â» Ø´ÙØ±Øª ÛØ§ÙØªÙ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³ÙÙØ§Û Ø¢Ù Â«ÙÙØ³Ø¯ÙÂ» Ø¨Ø§ Â«ÙØµÙØØªÂ» ÛØ§ Â«ÙÙÙØ¹ØªÂ» ØªÙØ§Ø¨Ù ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙØ¬ÙÙØ¹ Ø¯Ø± Ø£ÙÙÙÛØª ÙØ°Ú©ÙØ± ÚÙØ§Ø± ÙØ±Ø§Ø¦Øª Ø±Ø§ ÙÛâØªÙØ§Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø³ÙØ¬Ø´ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯ Ú©Ù ÙØ±Ø§Ø¦Øª ÚÙØ§Ø±Ù ÛØ¹ÙÛ ØªÙØ§Ø¨Ù Â«ÙÙÙØ¹ØªÂ» Ù Â«ÙÙØ³Ø¯ÙÂ»Ø ØµÙØ§ØÛØª ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÙÙØ¯Û Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø§Ø³ØªØ ÙØ±ÚÙØ¯ Ú©Ù ÙÙÙØ§ Ø¢ÙâØ±Ø§ ÙÙØ±Ø¯ ÙØØ§Ø¸ ÙØ±Ø§Ø± ÙØ¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. ÙÙÚÙÛÙ Ø¨Ù Ø²Ø¹Ù ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù ÙØ±Ø§Ø¦Øª Ø§ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø£ÙÙÙÛØª ÙÛØ² Ú©Ù ÙØ³ØªÙØ§Ø¯ Ø§Ø² ØÚ©Ù Ø¹ÙÙ Ø§Ø³ØªØ ÙØ§Ø¨ÙÛØª Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâÙÙØ¯ Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§ ÚÙØ§Ø± ÙØ¤ÙÙÙ ÙÙØ¹ ØªÚ©ÙÛÙØ ÙÙØ¹ ÙØ§Ø¬Ø¨Ø Ú©ÙÛØª Ù Ú©ÛÙÛØª Ø§ØØªÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø§Ø³Øª.