Ø³ÛØ± ØªÚ©ÙÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø®ÙØ¹ Ø¯Ø±ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ - Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â‚Ã™Â‚, Ã™Â…Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â³Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã˜Âª (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø±Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø±Ø´Û Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ù Ø±ÙÙØ¯ ØªØ§Ø±ÛØ®Û Â«Ø®ÙØ¹Â» Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙØ±Ø§Ø² ÙØ¨Ù Ø§Ø² Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø¹Ø±Ø¨Ø³ØªØ§Ù Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø§Ø³ÙØ§ÙØ ÚÚ¯ÙÙÚ¯Û Ø¢ÙØ±ÛÙØ´ ÙØ¸Ø±ÛÙâÙØ§Û Ù¾ÛâØ¯Ø±Ù¾Û Ù ØªÚ©ÙÛÙ Â«ÙÙØ§Ø¯ Ø®ÙØ¹Â» Ø¨Ù Ø´Ú©Ù Ú©ÙÙÙÛ Ø±Ø§ Ú©Ù Ù¾Ø´ØªÙØ§ÙÙ ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø±Ú¯Ø±ÙØªÙØ Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ±ÛÙ. Ø¯Ø± Ø¶ÙÙ Ø¨ÛØ§Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¯Ù Ø¬Ø±ÛØ§Ù ÙÚ©Ø±Û Ø¯Ø± ØÙØ²ÙâÛ Ø§ÙØÙØ§Ù ÙÚ©Ø§Ø Ø§Ø² ÙØ§ØÛÙ Ø²ÙØ¬Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ÛÙ Ú©Ù ÙØ´Ø§ÙÚ¯Ø± Ø¬Ø±ÙÙâÛ ÙÚ©Ø± Ø¬Ø¯ÛØ¯Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ØÙÙÙÛ Ù ÙØ§ØµÙÙâÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² ÙØ¸Ø±Ú¯Ø§Ù ÙÙÙØ§Û ÙØªÙØ¯Ù (Ø§Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø¨ÙÛÙØ Ø´ÛØ® ØµØ¯ÙÙØ Ø³ÛØ¯ ÙØ±ØªØ¶Û) Ø¨ÙØ¯. Ø§ÙÙÛÙ ÙÚ©Ø± Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ§Ù Â«ÙØ¬ÙØ¨ Ø®ÙØ¹Â»Ø ØªÙØ³Ø· Ø§Ø¨ÙØ§ÙØµÙØ§Ø ØÙØ¨Û Ù¾Ø§ÛÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ù ØªÙØ³Ø· Ø¹ÙØ§ÙÙ ØÙÛ ÙØ³ØªØ¯Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø¢ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ ÙØ¬Ø±Ø§Û Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø§ÙØØ±Ø§ÙÛ Ø´Ø¯ Ù Â«Ø®ÙØ¹Â» Ø§Ø² Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Û Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ±Ù Ø¨Ù Ù¾ÛØ±ÙÛ Ø§Ø² Ø³ÙØ§Ø±Ø Ø§Ø² Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø·ÙØ§Ù Ù Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ Ø²ÙØ¬ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØª Ù ÙØ¨Ø¯Ø¹ Ø§ÛØ¯Ù Ø¯ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ§Ù Â«Ø®ÙØ¹ ÙØ¹ÙØ¶Â» Ø´ÙÛØ¯ Ø«Ø§ÙÛ Ù Ø³Ù¾Ø³ ÙÛØ±Ø²Ø§Û ÙÙÛ Ø¨ÙØ¯Ø Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ¸Ø±ÛÙØ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ ÙÛâØªÙØ§ÙØ Ø¨Ø§ Ø§ÙÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙØ§Û ÙØªÙØ¯ÙØ Ø¯Ø± Â«ÙÙØ§Ø¯ Ø®ÙØ¹ Ú©ÙÙÙÛÂ» Ø¨Ø§Ø²ÙÚ¯Ø±Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ ÙÙÛÙÛ Ø±Ø§ Ù¾Ø§ÛÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ú©Ø±Ø¯.