ÙÙØ¯ ØØ¬ÛØª Ø§Ø¯ÙÙ ØØ±ÙØ§Ù Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø§Ø² ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§Û ÙÙÙÛ Ù ÙÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù - Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡ Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã™Â… Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â¨Ã™Â†Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø¨Ø§ ÙØ±Ø«Ù ÙØªÙÙÛ Ø§Ø³ØªØ ÛØ¹ÙÛ Ú©Ø³Ø§ÙÛ Ú©Ù ÙØ§Ø±Ø« ÙØ§ÙÙÙÛ ÙÙØªÙÙ ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙÙØ¯ Ø§ØµÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù: Â«ÙØ± Ú©Ø³ Ø§Ø² Ø§ÙÙØ§Ù ÙØªÙÙÛ Ø§Ø±Ø« ÙÛâØ¨Ø±Ø¯Ø Ø§Ø² ØÙ ÙØµØ§Øµ ÙÙ Ø§Ø±Ø« ÙÛâØ¨Ø±Ø¯.Â» Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø¨Ø± Ø§ØµÙ ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§ÛÛ ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ù Ø¢Ù Ø§ÛÙÚ©Ù Ø²ÙØ¬ Ù Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙØµØ§Øµ Ø§Ø±Ø« ÙÙÛâØ¨Ø±ÙØ¯. ÙØ§Ø¯Ù (351) ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØµÙØ¨ 1392 ÙÛØ² Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¹ÙØ¯Ù Ø¯ÙÛÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙÙÙØ§ Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø¢ÙÛÙ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ù Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÛÙ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØØ±ÙÙÛØª Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø§Ø² ØÙ ÙØµØ§Øµ Ù Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§Ø¡ Ø²ÙØ¬ÛÙ Ø§Ø² Ø§ØµÙ ÙØ°Ú©ÙØ± Ú©ÙØ§ÛØª ÙÙÛâÚ©ÙÙØ¯Ø Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø²ÙØ¬ÛÙ ÙÛØ² ÙØ«Ù Ø³Ø§ÛØ± ÙØ±Ø«Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø´Ø¯ Ø¨Ù Ø§ÛÙÚ©ÙØ Ø¢ÙâÙØ§ ÙÛØ² ØÙ Ø§Ø³ØªÛÙØ§Û ÙØµØ§Øµ Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯.