Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§Ø¯ÙÙâ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø²ÙØ§ Ø¨Ø§ ÙØØ§Ø±Ù - Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã™Â‡Ã™Â„ Ã˜Â§Ã˜ÂªÃ˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØÙ ØÛØ§Øª Ù Ø²ÛØ³Øª Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ØÙÙÙ ÙØ´ØªØ±Ú© Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø°Ø§ØªÛ Ø§ÙØ³Ø§ÙØ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢ØØ§Ø¯ Ø¨Ø´Ø±ÛØª Ø§ÛØ¬Ø§Ø¨ ÙÛâÙÙØ§ÛØ¯ Ù Ú©Ø³Û Ø§Ø¬Ø§Ø²Ù ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ø³ÙØ¨ ÙÙØ§ÛØ¯. Ø®Ø±ÙØ¬ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ§ÙÙÙ Ø¨Ø´Ø±Û Ú©Ù ÙØ³ØªØ¸ÙÙØ± Ø¨Ù Ø¢ÙÙØ²ÙâÙØ§Û ÙØªØ¹Ø§ÙÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù ÙÛØ² ÙØ³ØªØ ÙÛØ§Ø² Ø¨Ù Ø§Ø¯ÙÙâØ§Û ÙØªÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ Ú©Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ØªØ¬ÙÛØ² Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù ØªØ±Ø¯ÛØ¯ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø§ØµÙ Ø§ÙÙÛÙ ÛØ¹ÙÛ Ø¹Ø¯Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø³ÙØ¨ ØÛØ§ØªØ ÙØ¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ø¯Ø± Ú©ÛÙÛØª ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø²ÙØ§ Ø¨Ø§ ÙØØ§Ø±Ù Ø¢Ù ÚÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ°ÙØ¨ Ø¬ÙÙÙØ± Ø§ÙØ§ÙÛÙ ØªÙÙÛ Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙØªÙ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÛØ² Ø§ÙØ¹Ú©Ø§Ø³ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ ÙÚ¯Ø±Ø´ Ø¨Ù Ø¸Ø§ÙØ± Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù ÙÛØ² Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø§ÙØ§ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø§Ø¯ÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ³Ú© ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯ÙØ Ø¯Ø± ØªØ§ÙÛÙ Ø§ÛÙ Ø¬ÙØª Ú©ÙØ§ÛØª ÙØ§Ø²Ù Ø±Ø§ ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ÙØªÛØ¬ÙâØ§Û Ú©Ù Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù ØØ§ØµÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¹Ø¯Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø¢Ù Ø§Ø³Øª.