ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÙØØ¯ÙØ¯Ù Ù ÙÙÙØ±Ù Â«ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø³ÙØ·ÙØªÂ» ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø³ÙÙØ·Û Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¨Ø± Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø¨Ø¯Ù - Ã˜Â¯Ã˜Â±ÃšÂ¯Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø§Ø¯ÙÙâ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ Ø¢ÙÚÙ Ø§Ø² ÙÙÙÙÙ ÙÙØ§ÙÙ Â«Ú©ØªØ§Ø¨Â» Ù Â«Ø³ÙØªÂ» Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø³ÙØ·ÙØª Ø¨Ø± Ø§ÙÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø³Øª ÙÛâØ¢ÛØ¯ ØØ±ÙØªÙ ØªØµØ±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ³ Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø±Ø¨Ø·Û Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø³ÙØ·ÙØª Ø§Ù Ø¨Ø± ÙÙØ³Ù Ø®ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÙØØ¯ÙØ¯Û Ø§ÙØ¹ÙØ§Ù ÙÙØ§ÛØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¨Ø± Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø®ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ²Ø¯ Ø¹ÙÙØ§Ø¡ ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ø± Ø³ÙØ·ÙØª Ø¨Ø± ÙØ±Ú¯ÙÙÙ ØªØµØ±ÙÛ Ù Ø¯Ø± ÙØ± Ø¹Ø¶ÙÛ ÙØ´Ø®Øµ ÙÛØ³Øª Ù Ø³ÛØ±Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø± ÙØ±Ø¶ ÙØ¬ÙÙ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ø³ÛØ±Ù Ù Ø§ÛÙÚ©Ù Ø³ÛØ±Ù Ø¨Ø± ÙØ± Ú¯ÙÙÙ ØªØµØ±ÙÛ Ù Ø¯Ø± ÙØ± Ø¹Ø¶ÙÛ Ø¯ÙØ§ÙØª Ú©ÙØ¯Ø ÙØ¨Ø§ØØ«Û ÙÙÚÙÙ ØØ±ÙØª Â«Ø¶Ø±Ø± Ø¨Ø± ÙÙØ³Â» Ù Â«ÙØªÙ ÙÙØ³Â» Ù ... Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØØ¯ÙØ¯ Ú©ÙÙØ¯Ø© Ø§ÛÙ Ø³ÙØ·ÙØª ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯Ø ÚÙ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø§Ø¯ÙØ© Ø¢ÙØ Ø¯ÙØ§ÙØªÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ù ÙÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù ÙØ·ÙØ¨ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¬ÙØª ÙØ§Ø¨Ù Ø®Ø¯Ø´Ù ÙØ®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯.