ØªØ£ÙÙÛ Ø¨Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Â«Ø§ÙØªØ¹Ø²ÛØ± ÙÛ Ú©Ù ÙØ¹ØµÛÙÂ» - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã™Â„Ã˜ÂÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã™Â†Ã›ÂŒÃšÂ©Ã˜Â®Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â‡, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜ÂªÃ˜Â¶Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â³Ã™Â„Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¬Ø±Ù Ù Ú¯ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø³ÛØ³ØªÙâÙØ§Û ØÙÙÙâ Ø¬Ø²Ø§ÛÛ ÙØ¨ØªÙÛ Ø¨Ø± ÙØ°ÙØ¨ Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØª Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø³ÛØ³ØªÙââÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø´ÙØ§Ø®Øª Ø¬Ø±ÙØ ÙØ¹ØµÛØª Ø§ÙÙÛ ÙÙØ´ ÙØÙØ±Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± ÙØ°ÙØ¨ Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙÛØ² ÙÙØ§Ú© Ø¬Ø±ÙâØ§ÙÚ¯Ø§Ø±Û ÙØ¹ØµÛØª Ø§ÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ø¨Ù ÙÙÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ°ÙØ¨Ø Ø¨ÛØ´ Ø§Ø² ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§ÙÙÛØª Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¬Ø±Ù Ù Ú¯ÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¯Ù ÙØØ§Ø¸ ÙØ§Ø¨Ù ÙÙØ§ØØ¸Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² ÛÚ© Ø³Ù Ø§ÛÙÚ©Ù ÚÙ Ø¬Ø±ÙÛ ÙØ¹ØµÛØª Ø§ÙÙÛ Ø´ÙØ±Ø¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ù Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ú©Ø¯Ø§Ù ÙØ¹ØµÛØªØ Ø¬Ø±Ù ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ù¾ÛØ±Ø§ÙÙÙ Ø¬ÙØª Ø¯ÙÙÙ Ø§ÛÙ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¬Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ØµÛ ÙÙâÚÙÙ ÙØ¹Ø§ØµÛ ÙØ³ØªÙØ¬Ø¨ ØØ¯ Ù ÙØµØ§Øµ Ù ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¯Ø± ÙØ°ÙØ¨ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø² ÙØ³ÙÙØ§Øª Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ§ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ØµÛ Ú©Ù ÙØµ Ø®Ø§ØµÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ØªØÙÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø¨Ø± ÙØ±ØªÚ©Ø¨ Ø¢ÙâÙØ§ ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÙÙÙØ§ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Ø§Øª ÙØ®ØªÙÙÛ Ø¨Ø§ ÙØ¶ÙÙÙÛ ÛÚ©Ø³Ø§Ù ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ø± Ø¬ÙØ§Ø² ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¯Ø± Ø¢ÙâÙØ§ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªâÙØ§Ø ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâØ§Û Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø§Ø¨ÛØ±Û ÙØ«Ù Â«Ø§ÙØªØ¹Ø²ÛØ± ÙÛ Ú©Ù ÙØ¹ØµÛÙÂ» Ù Â«Ø§ÙØªØ¹Ø²ÛØ± ÙÚ©Ù ÙØ¹ØµÛÙÂ» Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø±Ø®Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú©Ø§ÙÙ Ø±Ø¯ Ú©Ø±Ø¯Ùâ Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙØ·ÙÙØ§Ù Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâ Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø¨Ø± Ø¢Ù ÙÛØ¯ÙØ§ÛÛ Ø§ÙØ²ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù ØªØ§ Ø¨Ø§ Ú¯Ø±Ø¯Ø¢ÙØ±Û Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙ Ø¢ÙâÙØ§Ø ØªØ£ÙÙÛ Ø¨Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙØ°Ú©ÙØ± ÙØ§Ø±Ø¯ Ø´ÙØ¯.