Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§Ø¯ÙÙ ÙØªÙÛ ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙÛ Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ - Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â®Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â¨Ã˜Â´Ã˜Â±Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø´Ø±Ø¹ ÙÙÙØ§Ø±Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ù ØØ¯ÛØ« ÙØ·Ø±Ø Ø¨ÙØ¯Ù Ù ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ø¨ÙâØ¯ÙØª ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØØ¬Ø¨Øª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¯Ø± Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ú¯Ø°Ø´ØªÙ Ø¯Ø§ÙØ´ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ ÙØ±Ø¢Ù Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØªÛØ¬Ù Ø¢Ù Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ØªØ¹Ø¨Ø¯Û ÚÙÛÙ ØÚ©ÙÛ Ø§Ø³Øª Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø±Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ¹Ø§ØµØ±Ø§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú©ÙÛ Ø·Ø±Ù Ú©Ø´Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù (Ø§ÙØ§Ø±Ø§Øª) Ø¬ÙØ¨Ù ØªØ¹Ø¨Ø¯Û ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ø¨ÙÚ©Ù ØªØ§Ø¨Ø¹Û Ø§Ø² Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù ÙÙØ´ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø§ÙØ¶Ø§Û Ø¢ÙâÙØ§Ø³Øª. ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø± ÙÛØ²Ø Ø¨Ø§ ÚÙÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø·Ø±Ù Ú©Ù Ø³ÛØ±Û Ø¹ÙÙØ§ ÙÙØ´Ø£ ØØ¬ÛØª Ø¢Ù Ø§Ø³ØªØ ØªØÙÛÙ Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙÙØ´ Ø³Ø§ÛØ± Ø§Ø¯ÙÙ ÙØªÙÛ (Ø¢ÛØ§Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª) Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ±Ø± ÚÙÛÙ Ø³ÛØ±ÙâØ§Û ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙÙØ¯ÙâØ§Ø³Øª. Ø¨Ø§Ø±Ø²ØªØ±ÛÙ Ø«ÙØ±Ù Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛØ ÙÚ¯Ø§Ù Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ø¨Ù ÙÙØ§Ú©Ø§Øª ÙØ«Ø§ÙØª ØØ¯ÛØ« Ù Ø·Ø±Ù ØªÙÙÛØ¹ Ø®Ø¨Ø± Ø§Ø³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ Ø¨Ø§ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙÙØ´ Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§ Ø¯Ø± ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø±Ø ÙÙØ§Ú©Ø§Øª Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø¢Ù ÙÛØ² Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§ Ø³Ù¾Ø±Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ù ÙÙØ«ÙÙâØ§ÙØµØ¯ÙØ± Ø¨ÙØ¯Ù Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ÙÛÚÚ¯Û ØØ¬Ø¨Øª Ø±ÙØ§ÛØª ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù Ø§Ø³Øª.