ÙØ§ÙÛØª ÙØ·Ø¹ Ø§Ø² ØÛØ« ÙØ¹Ø±ÙØªâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ Ù Ø¶Ø±ÙØ±Øª ØªØ¯ÙÛÙ ÙØ·Ø§ÙØ¨ Ø§ØµÙÙÛ Ø¨Ø± ÙØ¨ÙØ§Û Ø¢Ù - Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙØ Ø¨Ø§ÙØ± Ø¬Ø§Ø²Ù ÙÚ©ÙÙØ§Ù ÙØ·Ø¹ ÙØ§ÙÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ú¯Ø³ØªØ±Ù Ø¢Ù Ø§Ø² Ø¹ÙÙ ØªØ§ Ø¬ÙÙ ÙØ±Ú©ÙØ¨ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¨Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯. Ø¯Ø± ØªØ¨ÙÛØ¨ Ù ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ·Ø§ÙØ¨ Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ø¬ÙØ¨Ù Ø±ÙØ§ÙâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ ÙØ·Ø¹ Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨ÙØ¹Ø¯ ÙØ¹Ø±ÙØªâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ Ø¢Ù Ø¹ÙØ¯ØªØ§Ù ÙØºÙÙÙ ÙØ§ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¹ÙÛâØ±ØºÙ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙØ Ø¯ÙØª Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« Ù¾Ø±Ø§Ú©ÙØ¯Ù Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ØØ¬ÛØª ÙØ´Ø§ÙÚ¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ ÙØ³Øª Ú©Ù ÙÙØ§ÛØªØ§Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø± Ø§ØµÙÙÛØ§ÙØ ØØ¬ÛØªÙ ÙØ·Ø¹ Ø¯Ø§Ø¦Ø± ÙØ¯Ø§Ø±Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø§Ø±Ú©Ø§Ù ÙØ¹Ø±ÙØªâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª ÙÙ Ø§Ø±Ú©Ø§Ù Ø±ÙØ§ÙâØ´ÙØ§Ø®ØªÛØ Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¢ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø¨ÛØ§Ù ÙØ·Ø§ÙØ¨ Ù ÚÛÙØ´ Ø¢ÙâÙØ§Ø ØªÙØ¬Ù ÙÛÚÙ Ø¨Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø±ÙØ§ÙÛ ÙØ·Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ Ø¶Ø±ÙØ±Øª ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§Ø±Ú©Ø§Ù ÙØ¹Ø±ÙØªâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ ÙØ·Ø¹Ø ÙÙØ§ÛØ¯ Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÛØ² ÙØ´Ø®Øµ Ø´ÙÙØ¯. Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¢ÙÚ©Ù Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¨Ø§ ÙØ¨Ø§ÙÛ Ú©ÙØ§ÙÛ Ù Ø±ÙØ§ÛÛ Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±Û Ø¨ÛØ´ØªØ±Û Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙÙØ§ÛØ³Ù Ù ØªØ·Ø¨ÛÙ ÙÛØ§Ù ÙØ¨Ø§ØØ« ØØ¬ÛØª Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ù ÙØ¨Ø§ØØ« ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙÙØ¬Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§ Ø¯Ø± Ø¹ÙÙÙ ÙØ¹Ø±ÙØªâØ´ÙØ§Ø®ØªÛ Ø±Ø§ ÙØ±Ø§ÙÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯.