Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±ÙØ ÙÙØ±Ø§ÙÙØ«Ù Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ÙØ¹ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Û ÙØ·Ø§ÙØ¹Û Ø§Ø² ÙÙØ¸Ø± ÙÙÙ Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ÙÙØ¯ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ 92 - Ã˜Â¢Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù Ù ÙÙØ±Ø§ÙÙØ«Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø±Ø§ÙâÙØ§Û Ø¬Ø¨Ø±Ø§Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø²ÙØ§Ù Ø¨Ø²Ù Ø¯ÛØ¯Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ú©Ø´ÙØ± Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØ¬ÙØ¯ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ ÙØªØ§ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø´Ø¯Ùâ ÙØ¹Ø¶ÙØ§Øª Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø² ÙØ¨ÛÙ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÛÙ Ù Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ Ø¨Ø³ØªØ± Ø³ÙØ¡ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø²ÙØ§Ù Ø²ÙØ§Ú©Ø§Ø±Ø Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø± Ø¢ÛØ¯. Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØªÙÙ ÙÙÙÛ Ø±ÛØ´Ù Ø§ØµÙÛ ÙÙÙ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø§Øª Ø¯Ø± Ú¯Ø±Ù ØÙ Ø¯Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø³Øª: 1- Ø¢ÛØ§ Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù Ø¯Ø§Ø®Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø§ÙÙØ«Ù Ø§Ø³Øª ÛØ§ ÙØ§ÙÛØªÛ Ø¬Ø¯Ø§ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø 2- Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Û ÙØ·Ø§ÙØ¹Û Ø¢ÛØ§ Ø²Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø²Ø§ÙÙ Ø¨Ú©Ø§Ø±Øª ØÙ ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¯Ø± Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´Ø ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø§Øª Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø¯Ø± ÙØªÙÙ ÙÙÙÛ Ø¨Ù ÚØ´Ù ÙÛâØ®ÙØ±Ø¯. Ø§ÛÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª ÙÛØ² Ø³Ø±Ø§ÛØª Ú©Ø±Ø¯Ù Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ú©Ø´ÙØ± Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ 92 Ø¨Ù Ø§Ø¨ÙØ§ÙØ§Øª Ù ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø§Øª Ø²ÛØ§Ø¯Û Ø¯ÚØ§Ø± Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ú©Ù ÙÙØ¬Ø± Ø¨Ù ØµØ¯ÙØ± Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Û Ø¯Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ú©Ø´ÙØ± Ú¯Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÂ¬ÙØ§Û ÙÙÙÛ- ØÙÙÙÛ Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯Ù Ú©Ù ÙÙØ±Ø§ÙÙØ«Ù Ø¯Ø§Ø®Ù Ø¯Ø± Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Û ÙØ·Ø§ÙØ¹Û Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø§Ø²Ø§ÙÙ Ø¨Ú©Ø§Ø±ØªØ ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ù ØªÙÙÛØª Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ ÙÙ ÙÙØ± Ø§ÙÙØ«Ù Ù ÙÙ Ø§Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù ÙÛÚ ÛÚ© ÙØ§Ø¨Ù ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù ÙÛØ³ØªÙØ¯. Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ÙØ¹ÙÙÛ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± ÙÙØ±Ø§ÙÙØ«Ù Ù Ø£Ø±Ø´ Ø§ÙØ¨Ú©Ø§Ø±Ù ÙÛØ² Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù âØ¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯Ù Ú©Ù ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª ÙØ¹ÙÙÛ ÙØ¬Ø§ÙØª Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯.