ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø§Ø¯ÙÙ ÙÙÙÛ Ø´ÛØ¹Ù Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Ø´Ø±Ø·ÛØª Ø¨ÙÙØº Ø¯Ø± ØµØØª ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª - ÃšÂ©Ã˜Â±Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨ÙÙØº ÙØªØ¹Ø§ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØµØØª ÛØ§ ÙÙÙØ° ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙØ¸Ø§ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø±ØºÙ Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø§ØµÙ Ø´Ø±Ø·ÛØª Ø¨ÙÙØº Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ ÙØ²Ø¯ Ø¹ÙÙØ§Û Ø¹Ø§ÙÙ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù ÙÙØ±Ø±Ø§Øª Ø¢Ù ÛÚ©Ø³Ø§Ù Ù Ø´Ø¨ÛÙ Ø¨Ù ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÛØ³ØªÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÙÙÙÙÙ Ø¨ÙÙØº Ù Ø¹ÙØ§ÛÙ Ù ÙØ´Ø§ÙÙâÙØ§Û Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø´ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ ÙÚ©ØªÙ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¨Ø±Ø³Ø¯ Ú©Ù Ø¨ÙÙØºÙ Ø¹ÙÙØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙÙÙØ Ú©Ù Ø´Ø±Ø· ØµØØª ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§ÙØØµØ§Ø± Ø¨Ù ÙÚ©Ø§ÙÛØ²Ù Ø¬Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÙØ³Ø§Ù ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙØ± Ø¹ÙÙÛ Ù Ø¹Ø±ÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø´Ø±Ø· ØµØØª ÙÙÙØ¯Ø§Ø¯ Ø´ÙØ¯.