ÙÙØ¯ Ù ØªØÙÛÙ Ø§Ø¯ÙÙ Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯ Ù Ø§ÙÙØªØ§Ø Ø¨Ø§Ø¨ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ - Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â…; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³Ø¦ÙÙ Ø§ÙÙØªØ§Ø ÛØ§ Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯ Ø¨Ø§Ø¨ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ ÙØ²Ø¯ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø§Ø² Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÙØ§Û Ø¯ÛØ±ÛÙ Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø§Û Ø¨ÙØ¯Ù Ú©Ù Ø¯Ø± Ú¯Ø°Ø± ØªØ§Ø±ÛØ® Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù ÙØ±ÛÚ© Ø§Ø² Ø¯Ù ÙØ±Ø¶ÛÙ Ø§ÙÙØªØ§Ø Ù Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯ Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù Ø®Ø§Øµ Ø®ÙÛØ´ Ø±Ø§ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙØ±Ú©Ø¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¯Ø¹ÙÛ Ø®ÙØ¯ Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Û Ø¨Ù ÙÛØ§Ù Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ú¯Ø±ÙÙÛ Ø§Ø² ÙÙÛÙØ§Ù ÙØªÙØ¯Ù Ù ÙØªØ£Ø®Ø± Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø¨Ù Ø§ÙØ³Ø¯Ø§Ø¯ Ú¯Ø±ÙÛØ¯Ù Ù Ø¨ÛØ´ØªØ±ÛÙ ÙØ¹Ø§ØµØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø±Ø§ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ù Ø¨Ù Ø³Ø¯ Ø¨Ø§Ø¨ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ ÙØ·ÙÙ ÙØ³ØªÙÙ ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø´Ø¯Ù Ø§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Ø Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙÙØ¨ÙÙ Ø¹Ø¯Ù Ø§Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û ÙØªÙØ¯Ù Ù ÙØªØ£Ø®Ø± ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¬ÙØ§Ø² Ù ØØªÛ ÙØ¬ÙØ¨ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ø± ÙØ§Ø¬Ø¯Ø§Ù Ø´Ø±Ø§ÛØ· ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§Ù Ø¨ÛØ´ØªØ±ÛÙ ØªÙØ§Ø´ ÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÙÙØªØ§Ø Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙØªØ£Ø®Ø±Ø§Ù ØµÙØ±Øª Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø³ÛØ± Ø¢Ø±Ø§ Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø§Ø² Ø±ÙÚ¯Ø°Ø± ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ¯Ø ØªØÙÛÙ Ù ÙØ§Ø±Ø³Û Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø§Ù Ú¯Ø´ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² ÙÛØ§Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ§Û Ù¾ÛØ´ Ú¯ÙØªÙ Ø¢ÙÚÙ ÙÙØ·ÙÛ ØªØ± Ù Ø¯Ø±Ø³Øª ØªØ± ÙÛ ÙÙØ§ÛØ¯ Ø§ÙÙØªØ§Ø Ø¨Ø§Ø¨ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ø§Ø³Øª.