ÚÚ¯ÙÙÚ¯Û ÙÙØ§Ø¬ÙÙ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¨Ø§ Ú¯ÙØªÙØ§Ù ÙÙÛØ¯ Ù ÙØ±ØªØ¶Û Ø¯Ø± ÙØ³Ø¦ÙÙ Â«ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯Â» - Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ™ÂˆÃ›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±Ã˜Â¯, Ã˜ÂÃ˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ÃšÂ©Ã˜Â§Ã˜Â¸Ã™Â…; Ã˜Â±Ã˜Â¦Ã›ÂŒÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã˜ÂºÃ™Â„Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¹ØµØ± Ø´ÛØ® ÙÙÛØ¯ (Ù 413) ØªØ§ ÙØÙÙ ØÙÛ (Ù 676) ÙØ§ Ø´Ø§ÙØ¯ ØØ§Ú©ÙÛØª Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û Ø¯Ø± Ø¯Ø±ÙÙ Ú¯ÙØªÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙØ³ØªÛÙ Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø¹Ø¯Ù Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¢ØØ§Ø¯Ø Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙØªÙØ§ØªØ± Ù ÙØÙÙÙ Ø¨Ù ÙØ±Ø§Ø¦Ù Ø¨Ø³ÙØ¯Ù ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨ÛÙ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û ÙÙ ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨ Â«Ø§ÙØ¹Ø¯Ù ÙÛ Ø£ØµÙÙ Ø§ÙÙÙÙÂ» Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¢ØØ§Ø¯ Ø±Ø§ ØØ¬Øª Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙØ Ø¨ÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙÙ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø¯Ø¹Ø§ÛÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ØªØ¶Ø§Ø¯ Ø¨Ø§ Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø§Ø¯Ø¹Ø§ÛÛ Ø³ÛØ¯ÙØ±ØªØ¶Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯. Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ¹ Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÙØ¶Ø Ø§ÙÚ¯ÙÙØ§Û ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ Ø¹ÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø§Ø¬ÙØ§ÙÛ Ø¨Ù ÙØ¬ÙÙØ¹Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û ÙØ´Ø§Ù ÙÛâØ¯ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛ ÙÛØ² Ø¨Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø§Ø¯Ø¹Ø§ÛÛ Ø®ÙØ¯ Ù¾Ø§ÛØ¨ÙØ¯ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ù Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø± Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø®ÙÛØ´ ÙÙÙ Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù ØØ¬ÛØª Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¢ØØ§Ø¯ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ú¯Ø²ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø´ÙØ§ÙØ¯Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªØ ØÚ©Ø§ÛØª Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ù Ø¬Ø§Û ØªØ£ÙÛÙ Ú¯ÙØªØ§Ø± Ø³ÛØ¯ÙØ±ØªØ¶ÛØ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ù ØªØ¨ÛÛÙÛ ÙÙ Ø§Ø² ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØÙÙ ÙÙØ§Ø¬ÙÙ Ø¨Ø§ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø¢ØØ§Ø¯ Ø±ÙÛ Ø¢ÙØ±Ø¯. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø·ÙØ³Û ÙÛØ² Ø¯Ø±ÙÙ Ú¯ÙØªÙØ§Ù ÙÙÛØ¯ Ù ÙØ±ØªØ¶Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø§Ø³ØªØ§Ø¯Ø§Ù ÙÛ ÙÙØ¬Ø± Ø¨Ù Ú©ÙØ§Ø±Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø®Ø´ Ø¹Ø¸ÛÙÛ Ø§Ø² Ø³ÙØª Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø±ÙÛ Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ø¨Ù ØÚ©Ù Ø¹ÙÙ Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ ÙÛâØ´Ø¯Ø ÙÛ ÙØ±Ø§Ø¦ØªÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ø§Ø² Â«ÙÚ©ØªØ¨ Ø§ØµØ§ÙØª ÙØ±Ø§Ø¦ÙÂ» (ÙÚ©ØªØ¨ ÙÙÛØ¯ Ù ÙØ±ØªØ¶Û) Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù ØªØ§ Ø¨Ø§ ØªÚ©ÛÙ Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ØªÙØ³Ø¹ÙâØ§Û Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ Ú©ÙØ¯.