Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÙÛ Â«ØØ±ÙØª Ø§Ú©Ù ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·ÙÂ» Ø§Ø² Ø¯Ø±ÛÚÙ ØÙÙÙ Ù Ø§ÙØªØµØ§Ø¯ - ÃšÂ©Ã˜Â³Ã™Â†Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â´Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÙÛ ØØ±ÙØª Ø§Ú©Ù ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© Ø§ØµÙ Ú©ÙÛ ØÙÙÙÛ Ú©Ù Ø³Ø± ÙÙØ´Ø§Ø¡ Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙÛ Ù ÙÙØ§Ø¯ ÙØ§ÙÙÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø±ÛØ´Ù Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ù Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ°Ø§ Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¯Ø± Ú©ÙØ§Ø± ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§Ø®ÙØ§ÙÛ Ù ÙÚ¯Ø§Ù Ø§Ø² Ø¯Ø±ÛÚÙ ØÙÙÙ Ø³ÙØªÛ Ø Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ù ÙØ²ÙÙ Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÛØ² Ø§Ø² Ø²Ø§ÙÛÙ ÙÛØ§Ù Ø±Ø´ØªÙ Ø§Û ØÙÙÙ Ù Ø§ÙØªØµØ§Ø¯ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ú©Ù ØªØ§ ÚÙ ØØ¯ ÙÛØ§Ø²ÙØ§Û Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¯Ø± Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÙÛ ÙÙØ´ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§ÙØ¯Ø Ø¢ÛØ§ Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÙØ·ÙÙ Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù ÙÙØ§Ø¯ ÙØ§ÙÙÙÛ Ú©Ù Ø±ÛØ´Ù Ø¯Ø± ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø Ø§Ø² ÙØØ§Ø¸ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û ØªÙØ¬ÛÙ Ù¾Ø°ÛØ± Ø§Ø³Øª ÛØ§ Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÙÛØ Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø§ ÙØØ¯ÙØ¯ ÙÛ Ø³Ø§Ø²Ø¯Ø Ø³ÙØ§ÙØ§ØªÛ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø¢ÙÙØ§ Ø¨Ù Ø´ÙØ§ÙÛØª Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ Ø¹ÙÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØØ±ÙØª Ø§Ú©Ù ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø·Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø²Ø§Ø± Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ú©ÙÚ© Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ú©Ø±Ø¯.