Arxitektura Yodgorliklarida Tasviriy Va Amaliy San’atni Qo‘Llanilishining Hududiy Xususiyatlari O‘Rganishni Takomillashtirishning Pedagogik Talablari - Shodiyeva, Sadoqat Boboqulovna (Procedia of Social Sciences and Humanities, 2022)
Ushbu maqolada arxitektura yodgorliklarida tasviriy va amaliy san’atni qo‘llanilishining hududiy xususiyatlari o‘rganishni takomillashtirishning pedagogik talablari keng yoritilgan.