GRAPHICAL ANALYSIS FOR SOME TwO DIMENSIONAL DYNAMICAL SYSTEMS - Islamova M (Journal of Higher Education and Academic Advancement, 2024)
Ba’zi ikki o’lchovli dinamik sistemalar uchun grafik tahlil usuli Ushbu maqolada ba’zi ikki o’lchovli dinamik sistemalar uchun grafik tahlil usuli kiritilgan. Grafik tahlil usuli yordamida berilgan akslantirishlar uchun Julia va Mandelbrot to’plamlarining ayrim xossalari tahlil qilingan.