Menata Pendidikan Islam di Era Digital: Perspektif Fiqih Pendidikan dan Maqasid al-Syari‘ah - Zainal Abidin; Iskandar Zulkarnain; Ilham Fadhillah Sitorus; Nurainun Nurainun; Rodiah Rodiah (Invention: Journal Research and Education Studies, 2025)
q