Ø§Ø±Ø«âØ¨Ø±Û Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙØ§Ù ØºÛØ± ÙÙÙÙÙ (Ø¨Ø§ ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ø¨Ø± ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙÙØµÙ) - Ã™Â†Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â²Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â† Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¯Ø± Ø¨ØØ«Ù Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙÙØµÙØ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙØÙØ© ÙÙØ§Ø¬ÙØ© Ø¹Ø±Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙØ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÙ Ø§ÙØªØ§ÛÛ Ù ØªØ¹ÙÛÙÛ Ø§Ø² ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¬Ø¯Ø§ Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÛÚ© ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ÙÙÙÛ ÙÙØ±Ø¯Û Ø¯Ø± ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÚØ§ÙØ´ Ø¨Ø±Ø§ÙÚ¯ÛØ² ÙÙÙÛ ÙØ´Ø®Øµ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙ Â«Ø§Ø±Ø«âØ¨Ø±Û Ø²Ù Ø§Ø² Ø¹ÙØ§Ø±Â» Ø¢Ù Ø¨Ø®Ø´ Ø§Ø² ÙØ¨ØØ«Ù Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙÙØµÙ Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¹Ø§ÙØ ÙÙØ¯Ù Ù Ø®Ø§ØµØ ÙØ¤Ø®Ø± Ù ÙØ± Ø¯Ù ØªØ¹ÙÛÙÛ Ù ÙØªÙØ§ÙÛ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯Ø Ø¯ÙÛÙâÙØ§ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ³Ø§Ù ØªÙØ³ÛØ±Û ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ù Ø®Ø§Øµ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¹ÙÙ Ø¨Ù Ø¹Ø§ÙØ ØµØ§Ø¯Ø± Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ±Ø¯Ø Ø¹Ø±Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ ÙÛØ§ÙÙ Ø¹Ø§Ù Ù Ø®Ø§Øµ ÙÙÙØµÙÙ ØªØ¹ÙÛÙÛ Ø¨Ø±ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ©ÙØ¯ ÙØ§Ú¯Ø²ÛØ±ÛÙ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø¨Ø§Ø¨ ØªØ¹Ø§Ø¯Ù Ù ØªØ±Ø§Ø¬ÛØ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ú©ÙÛÙ. Ø¯Ø± Ø§Ø¯Ø§ÙÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛØ Ø¨Ù ÙÛØ²Ø§Ù Ù¾Ø§ÛâØ¨ÙØ¯Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ÙÛâ Ø®ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¯Ø§ÙØ´ ÙÙÙ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯.