Ø¨Ø§Ø²ÙÚ¯Ø±Û ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ù Ù¾ÛâØ¢ÙØ¯ ØºØ¨Ù ØØ§Ø¯Ø« - Ã˜Â´Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â‚Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªØ§ Ø¨Ù Ø§ÙØ±ÙØ²Ø Ø¯Ø± ÙÙÙ Ú©ÙØ§Ø³ÛÚ© Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù ØÙÙÙ ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª Ø§ÛØ±Ø§ÙØ ØªÙÙØ§ Ø´Ú©Ù ÙØ¤Ø«Ø± Ø§Ø² ÙØ¶Ø¹ÛØª ÙØ§Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Û Ø¹Ø±ÙÛ Ù ÙØ§ØØ´ ÙÛØ§Ù Ø§Ø±Ø²Ø´ ÙØ§ÙÛ ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª Ø¯ÙØ³ÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÛØ Ú¯ÙÙÙ Ø³ÙÙØªÛ Ù Ø¢Ø´ÙØ§Û Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù ØÙÙÙÛ Ù Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Â«ØºØ¨ÙÂ» Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø² Ø¢ÙØ Ø¨Ù Â«ØºØ¨Ù ÙÙØ§Ø±ÙÂ» (Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Ù ØªØ´Ú©ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯) ØªØ¹Ø¨ÛØ± ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª âÚ©Ù Ø²ÙØ§Ù ÙØªØ£Ø®ÙØ± Ø¹Ø¯Ø§ÙØª ÙØ¹Ø§ÙØ¶Û Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø§ÙØ¹ÙØ§Ø¯ ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ù Ø¯Ø± Ø¯ÙØ±Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§Û ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª Ø¹ÙØ¯Û ÚÙ ØªØ£Ø«ÛØ±Û Ø¨Ø± Ø±ÙÛ ØÛØ§Øª Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ù ÛØ§ Ø¨Ø± ÙÛØ²Ø§Ù ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª ÙÙØ§ÛÛ Ø¯Ù Ø·Ø±Ù ÙØ¹Ø§ÙÙÙ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªØ Ø³Ú©ÙØª Ù Ø®ÙØ£ ÙØµÙ Ø®Ø§ØµÙ ÙØ§ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ±ÙØ±Ø§Øª Ø§ÛØ±Ø§Ù Ù ÙÛØ² ÙØ±Ø§Ø¦ØªâÙØ§Û ÙØ¬ÙÙ Ù Ú¯Ø§Ù ÙØ§ÙÛÙ ÙÙÙØ° Â«ØºØ¨Ù ØØ§Ø¯Ø«Â» Ø§Ø² ÙØªÙÙ Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ØÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø§Ø² ÛÚ©âØ³Ù Ù ÙÛØ§Ø² Ø±ÙØ§Ø¨Ø· ØªØ¬Ø§Ø±Û Ø¯Ø±ÙÙâÙØ±Ø²Û Ù Ø¨Ø±ÙÙâÙØ±Ø²Û Ø¨Ù ØÙØ§ÛØª ØÙÙÙÛ Ø§Ø² ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ù¾ÛÙØ³ØªÙ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø±Ø¶ Ø¯Ú¯Ø±Ú¯ÙÙÛ Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø®ÙØ¯ ÙØ³ØªÙØ¯Ø Ø§Ø² Ø³ÙÛÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø¯Ø§Ø´Øª Ú©Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ Ø§ØµÙ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ù Ù¾ÛâØ¢ÙØ¯ÙØ§Û Ø§ØØªÙØ§ÙÛ ÙØ¸Ø±ÛÙ ØºØ¨Ù ØØ§Ø¯Ø« Ø¯Ø± ÙØªÙÙ Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø¬Ø³ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø±Ø Ø¶ÙÙ ØªÙØ§Ø´ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨Ø§Ø²ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙØ·ÙÙ ÙØ§ÙØ¹Ù ØºØ¨Ù Ù Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ ÙÙØ¶ÙØ¹Û Ø®ØµÙØµ ØºØ¨Ù ØØ§Ø¯Ø«Ø Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ØÚ©ÙÛ Ø²ÙØ§Ù ØØ§Ø¯Ø« ØªØ¹Ø§Ø¯Ù Ø¹ÙØ¶ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÛØ ØªØ¨ÛÛÙ Ù Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª ÙØ¹Ø§ÙÙØ¶Û ÙØºØ§Ø¨ÙÙÛØ Ø¨Ø± ÙØ¨ÙØ§Û ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ÙÙÛ Ø¶Ø±Ø± Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø´Ø±Ø· Ø¶ÙÙÛ ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ù ÙØ§ÙØ° Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø´Ø¯ÙØ Ù¾ÛâØ¢ÙØ¯ ÙØªÙØ§Ø³Ø¨ Ù Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙ Ø¢Ù ÙÛØ² ØªØ¹Ø¯ÛÙ ÙØ¶Ø§ÛÛ ØªØ¹ÙÙØ¯Ø§Øª Ø§Ø² Ø±Ø§Ù Ø§ÙØ²Ø§Ù ØºØ§Ø¨Ù Ø¨Ù Ø¨Ø°Ù ÙØ§Ø¨ÙâØ§ÙØªÙØ§ÙØª Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ØªØ¹Ø¯ÛÙØ Ø®ÛØ§Ø± ÙØ³Ø® Ø¹ÙØ¯ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØºØ¨ÙÙ ÙØ¹Ø±ÙÙÛ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.