Ø±ÙØ§ÛÛ Ø§Ø³ÙØ§Ø· ØÙ Ø§ÙØ§ÙÙ Ø¯Ø¹ÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ (Ø¨Ø§ ØªØ£Ú©ÛØ¯ Ø¨Ø± ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø´ÛØ® ØµØ¯ÙÙ) - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚Ã›ÂŒ Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã™Â…Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã™Â‡Ã™Â†Ã˜Â¯; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â†ÃšÂ˜Ã˜Â§Ã˜Â¯, ÃšÂ©Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¨ Ø§Ø³ÙØ§Ø· ØÙ Ø§ÙØ§ÙÙ Ø¯Ø¹ÙØ§Ø Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¢ÙØ±Ù ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø¨Ø§ ØÙÙÙ Ø´Ú©ÙÛ Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØª Ø¨Ø³Ø²Ø§ÛÛ Ø¯Ø± Ø¯Ø§ÙØ´ ØÙÙÙ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø§ Ú¯Ø°Ø´Øª ÙØ¯ØªÛ ÙØ´Ø®Øµ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙØ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¯Ø¹ÙÛ ÛØ§ Ø´Ú©Ø§ÛØª ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ ÙÛØ³Øª. Ø§ÙÙÛØª ÙÙØ¶ÙØ¹ ØªØ§ Ø¨Ø¯Ø§ÙØ¬Ø§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ§Ø³Ø·Ù Ø¢Ù ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø¨Ø§ ØµØ¯ÙØ± ÙØ±Ø§Ø± Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¹ Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ú©ÛÙØ±Û Ø¨Ø§ ØµØ¯ÙØ± ÙØ±Ø§Ø± ÙÙÙÙÙÛ ØªØ¹ÙÛØ¨ ÛØ§ ÙÙÙÙÙÛ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ù¾Ø±ÙÙØ¯Ù ÙØ¶Ø§ÛÛ ÙØ·Ø±ÙØ Ø±Ø§ Ø¨Ø§ ÙØ± Ø¯Ø±Ø¬Ù Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØª ÙØ®ØªÙÙÙ Ø§Ø¹ÙØ§Ù ÙÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§ÙØ ÙÙØ¹Û ÙØ¸Ù ØÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø³Ø§Ø®ØªØ§Ø± ÙØ¶Ø§ÛÛ Ú©Ø´ÙØ± Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¢ÙØ±Ø¯ Ù Ø§Ø² ÙØ±ÙØ¯ Ù Ø§ÙØ¨Ø§Ø´ØªÙ ØØ¬Ù ÙÛÙÛÙÙÛ Ù¾Ø±ÙÙØ¯ÙâÙØ§ Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ú©Ø±Ø¯. Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ØØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ú©Ù Ù¾ÛØ´ Ø§Ø² Ø§ÙÙÙØ§Ø¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ Ø¢ÛÛÙ Ø¯Ø§Ø¯Ø±Ø³Û ÙØ¯ÙÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯Ø±ÙØªØ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§Ú©Ø«Ø±ÛØª Ø´ÙØ±Ø§Û ÙÚ¯ÙØ¨Ø§ÙØ Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ± ÙØ¯ÙÛ ØºÛØ± Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø´Ø¯Ø Ú¯Ø±ÚÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø§Øª ÙÙØ±Ø¯ ØªØ£ÛÛØ¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØª. Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø³Ø§Ø³Û Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø² ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø´Ú©ÙÛÙ Ø§ÙØ±ÙØ²ÛÙ Ø¨ÙØ±Ù Ø¨Ø±Ø¯Ø Ø§ØµÙÙØ§Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù ÚÛØ³ØªØ ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ±ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø³Ø§Ø²ÙÚ©Ø§Ø±ÙØ§Û Ø´Ø±Ø¹Û Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙØ¹ØªØ¨Ø± ÙÙÙÛ Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙØ ÙÛâØªÙØ§Ù ØµØØª Ø´Ø±Ø¹Û ÛØ§ ÙØ§Ø§ÙÙ Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø´Ú©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø³ÙÙØ· ØÙ Ø§ÙØ§ÙÙ Ø¯Ø¹ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¨ÙØ§Ø³Ø·Ù ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÙÙØ¯. Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙØ±Ø¶ Ú©Ù ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù ÙÙØ¬Ø¯ Ù ÙØ³ÙØ· Ø§ØµÙ ØÙØ ÙÙØ´Ø§Ø¡ Ø±ÙØ§ÛÛ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ø±Ø£Û ÙØ®Ø§ÙÙÛÙ ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù ÙØ³ÙØ· ØÙ Ø§ÙØ§ÙÙ Ø¯Ø¹ÙØ§ Ú©Ù ÙØ¸Ø± ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³ØªØ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù ÙØ¬ÙÙÛ Ø¨Ø± Ø±Ø¯ Ø¢Ù Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØµØØª Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÙ Ú©Ø±Ø¯ÙââØ§ÙØ¯.