Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø±Ø§Øª Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û (Ø±Ù) Ø§Ø² ÙÙØ±Ø¯Ø§Øª Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¢ÛÙ ÙØ¨Ø£ - Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂºÃ™Â„Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜ÂªÃ˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â±, Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„ Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙØ¹ÙØ§Ø´ÙØ§Ø³Û ÙÙØ±Ø¯Ø§Øª Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¢ÛÙ ÙØ¨Ø£Ø ÙØ´Øª ÙÚ©ØªÙ Ø±Ø§ Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø± Ù Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø±Ø§Øª Ø¨Ù ØµØØª ØªÙØ³Ú© Ø¨Ù Ø¸ÙØ§ÙØ± ÙØ±Ø¢ÙÛ ØªØµØ±ÛØ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ³Ø£ÙÙ Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø ØªÙÙÛØ Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø±Ø§Øª Ø´ÛØ® Ù ÙÙØ¯ Ø¢ÙâÙØ§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± ÙØªØ§ÛØ¬ ØªØÙÛÙØ Ø±ÙØ´Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø±Ø§Øª ØµØÛØ ÙÛØ³Øª Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¢ÛÙ ÙØ¨Ø£ ÙØ§ÙØ¯ ÙÙÙÙÙ Ù ÙØ³Ø§Ù Ø¢Ù ÙØ¬ÙØ¨ ØªØØµÛÙ Ø¹ÙÙ Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø³ØªØ¸ÙØ§Ø± ÙÛ ØµØÛØ Ø§Ø³Øª.